Okategoriserade

Jetlag-kvinnan

15 december 2009

Eftersom först bussen till flygfältet och sedan själva flyget var försenat satt Karin och jag och väntade på att få komma hem till Finland i runt tjugo timmar. Jag dog lite* på flyget som visade sig vara lomalennot, sittplatser utvecklade för folk under 150 cm, omöjligt att luta ryggstödet tillbaka och fullproppat av solstekta finländare med två veckor av chartersemester bakom sig.

Heroiskt nog drog Karin raka vägen från Helsingfors-Vanda till Arcada för att presentera sitt slutarbete, medan jag min vekling bara tog mej hem för att helhjärtat fokusera på att icke somna förrän kvällen.

*och då menar jag sannerligen inte lilla döden som i orgasm.

Lycka
God jul på ett obehagligt sätt

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Malin 15 december 2009 at 16:39

  Föreställ dig den trippen med mina barn. Så där på tal om att resa med barn.

 • Reply Peppe 15 december 2009 at 17:43

  Jag tänkte faktiskt på er och förstår dej precis. Det var så hemskt att jag ville göra någon illa. Åk inte charter!

 • Reply Anonym 15 december 2009 at 18:51

  Du vet väl att det på svenska heter att man är globetrötter?

  fnissar Pamela.

 • Reply Anonym 16 december 2009 at 09:10

  Sen när du ha återuppstått från döden, så hur sku det vara med lunch? Tex måndag el tisdag nästa vecka?

  /SH

 • Reply Peppe 16 december 2009 at 09:46

  JA! Båda funkar. Ska vi ta måndagslunch?

 • Reply Anonym 16 december 2009 at 14:26

  Måndag it is!

  /SH

 • Leave a Reply