Okategoriserade

Två till

21 januari 2010
Anonym sa:
Kan du berätta om du saknar livet på UD någonsin, eller om du verkligen är lättad över att ha tagit dig därifrån? Och mer; Vad skulle kunna få dig att flytta till Stockholm? /Emma   

Utrikesministeriet var också en sjukt rolig och lärorik tid, men mer av ett riktigt jobb. På Papper har jag roligt* så ofta att det nästan känns som fusk. Men det är inte alls omöjligt att jag en dag återvänder till statens tjänst. Helst som ambassadör då… Jag skulle gärna flytta till Stockholm! ¨ Ett bra jobb och jag är där.   
Radera
Anonym Mia J sa…
du skrev nångång och frågade ifall nån var sugen på att ordna en blogg-loppis! e de någå du ha funderat mera på eller va de bara ett infall som gick över?    Ja! Det blir av. I slutet av februari eller början av mars. Planerna är i full gång, det kommer att bli galet bra. *fast det senaste året har också haft sina riktigt vidriga stunder.
Hotellbadrummet
Första delen av svaren

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Anonym 22 januari 2010 at 16:11

    Oh! Berätta om de vidriga stunderna!
    /Emma

  • Reply Peppe 26 januari 2010 at 16:28

    Vågar inte ännu, men ni ska nog få höra. Tids nog…

  • Leave a Reply