Okategoriserade

Ninjaskolan

29 januari 2010

Ni vet kanske inte det här, men hemma lever jag i ständig skräck. Är jag ensam hemma är det vanligt att Magnus tyst smyger in och istället för att som normala människor säga hej eller ens ropa Bu! ställer sig i dörröppningen och stirrar på mej tills jag upptäcker honom. En annan rutin är att han plötsligt är försvunnen och jag sedan är tvungen att leta efter honom i hemmet. Häromdagen stod han alldeles stilla i sovrummets klädskåp.

Igår hände ändå det värsta. Jag tog ett bad och dök under vattnet för att skölja bort lite shampo ur håret. Eftersom det var så lugnt skönt stannade jag på bottnet av badkaret en liten stund samtidigt som jag blundade. När jag kommer upp till ytan möts jag av ett ansikte två centimeter från mitt som tokstirrar på mej.

När jag återhämtat mej från hjärtstilleståndet bad jag artigt Magnus sluta upp med att uppföra sig som en skräckfilm.

Han bara:
”Det här är en del i din ninjautbildning.”

Kön
Lilla Onsdag och pysselklubben

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply Sebastian 29 januari 2010 at 09:15

  Haha! Du är inspektör Jacques Clouseau och han är Kato.

 • Reply Burberry Fields Forever 29 januari 2010 at 09:18

  Kanske Vidar tar efter Magnus och då kommer du känna dig ensam i lägenheten

 • Reply Peppe 29 januari 2010 at 09:53

  Basse: herregud. Du har rätt.

  André: Jag är redan nu ensam och framförallt rädd. Som Bambi under rådjursjakten.

 • Reply jenny 29 januari 2010 at 09:58

  snart blir du så skrämd att Vidar kommer ut. kanske hota med det?

 • Reply Peppe 29 januari 2010 at 10:05

  Jo, jag brukar dra missfallskortet ibland, men vågade inte skriva ut det i inlägget ifall någon skulle ta ialla upp. Det är så känsliga saker det här med graviditet.

 • Reply wonderland.ratata.fi 29 januari 2010 at 11:27

  Ni är så gulliga att jag dör. Vidar kommer att ha så roligt med er!

 • Reply Anonym 29 januari 2010 at 13:29

  skojjar ni!? gör han faktist sådär, haha!
  du skriver så roligt, ja hoppas att d händer på riktit… blev så varm i hjärtat nu. underbart!

 • Reply Lurkpolis 29 januari 2010 at 13:47

  Jag skulle skrika så att det slår lock för öronen på honom. Sen gör han nog inte om det i första taget:-)

  Men Peppe, Peppe, nu gör du mig besviken: bottnet?! En botten heter det, inte ett botten. Jag förväntar mig bot och bättring:-)

 • Reply Peppe 29 januari 2010 at 14:12

  Alice: hoppas, hoppas det.

  Anonym: ja, sån är han. och nu blev JAG varm om hjärtat för att du skrev så sött.

  Lurkpolis: vet du, jag ändrade faktiskt EN botten till ETT botten avsikligt för att jag och finlandssvenskar i allmänhet talar så. Men ska skriva korrektare (förlåt) i fortsättningen. Jag uppskattar dock kritiken.

 • Reply camomilla 29 januari 2010 at 16:16

  Ni kan nog aldrig ha det tråkigt =)

 • Reply Thomas 29 januari 2010 at 20:33

  Alla ninjamasters väntar på att deras lärling överträffar dem.
  Du måste helt enkelt bara köra kallt egen medicin på Magnus.
  I och för sig ryms du säkert inte ens in i garderoben mera.

 • Leave a Reply