Okategoriserade

She’s on to me…

5 mars 2010

…eller så är det bara jag som är paranoid.

Rådgivningstanten välkomnade mej med ett ”Hej Jeanette! …eller Peppe kallas du ju för.”  Efterföljt av en, vad jag tolkade som, mycket menande blick. Sedan nämnde hon inte vägningen av min kropp med ett ord, reciterade inga recept* och ojade sig inte ens över magens blygsamma magnitud.

Min paranoia säger att hon läser bloggen. Hej, i så fall!

*förutom att hon vetenskapligt nog tipsade mej om att chili kan sätta igång förlossningen.

Sedan
Solglajjorna!

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Tutt-Lisa 5 mars 2010 at 19:00

    hah! I bet she does!

  • Reply Peppe 5 mars 2010 at 19:13

    Att jag ALDRIG lär mej. ALLA läser bloggen. Och om inte ALLA läser så läser åtminstone hennes kaverin.

  • Reply Karin 5 mars 2010 at 22:00

    Oj nej, hoppas hon inte läser den!! Jag har ju också kommenterat ngt om henne här…tyckte hon verkade lite mindre vänlig mot mig senast vi träffades. Fast kanske det berodde på att jag nämnde att vår lägenhet är mycket barnovänlig, "med livsfarliga trappor" tror jag att jag sade. Då hon spärrade upp ögonen försökte jag korrigera det med att säga "njaa..inte såååå livsfarliga ändå" men då var det för sent.

  • Leave a Reply