Okategoriserade

Sjuk självbild

11 mars 2010

När jag kollade igenom bilder från bröllopet hittade jag också en del material från vår lilla bröllopsresa till Barcelona. Jag minns mest att jag var gravt chockad över att vara gravid, gick omkring och var konstant sjösjuk och var tjock och uppsvullen som en val*. Nåja, så snubblade jag över den här bilden. Minns att jag tyckte att min mage var enorm. Så här nio månader in i grossessen har jag ett helt annat perspektiv. Jag var för helvete skitsnygg i augusti 2009.

*fast vi hade också hemskt roligt. Det har vi alltid.

Kabaré
Tackkorten

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply hemmahannah.papper.fi 11 mars 2010 at 10:47

  Du var skitsnygg då och du är skitsnygg nu.

 • Reply Sara 11 mars 2010 at 10:50

  Dessutom kommer du känna ändâ snyggare sedan, när Vidde är ute. Du kommer känna dig HUR skinny som helst. Perspektiv, ma belle, perspektiv!

 • Reply Peppe 11 mars 2010 at 15:10

  Fina, fina människor.

 • Reply HannasVirrVarr 11 mars 2010 at 16:02

  Nå verkligen! Och tanten till vänster ser ut att kolla in dig 🙂

 • Reply De kallar mig Skrållan 18 mars 2010 at 12:48

  Det var du faktiskt. Skitsnygg, alltså. Det tycker nog killen på rosa luftmadrassen också 😀

 • Leave a Reply