Okategoriserade

Min Morgon

8 april 2010

Glömde nästa bort att påminna er om att titta på Min Morgon imorgon runt åtta. Senast satt ni ju i onödan framför televisionen då jag istället för att tala om böcker låg på BB och födde en liten Vidar. Den här gången lovar jag dock på hedersord att inget dylikt kommer att stoppa mej.

Förresten, tack!
Barnvakten

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Sandra 8 april 2010 at 20:52

    Peppe, vill bara säga att jag följt med diskussionerna om bl.a. amning på Alfamamman och här på bloggen. Jag har dragit slutsatsen att du är en förnuftig och kiva kvinna. Du har så bra inställning, fortsätt i samma stil! Världen behöver mera såna här kvinnor som vill, kan och vågar!

  • Reply Peppe 8 april 2010 at 21:37

    Tack, så fint skrivet. Det värmer mitt hjärta.

  • Leave a Reply