Okategoriserade

Kärleksbloggen

31 augusti 2010

I lördags träffade jag Smillas pojkvän, han visade sig vara sjukt trevlig och de unga tu verkar så kära att jag blev alldeles öm om hjärtat. Det här satt jag och tänkte på då det slog mej att det finns en massa förhållanden/äktenskap som jag dagligen följer med i bloggsfären. Till exempel Malin och Grandi,  Soxxy och Kjell, Catzo och The Boyfriend, Biffen och Holger, Hemmahannah och Tuomas, Mami och Papi, Smulan och Rige, Popmorsas separation, Sabrina och Perttu, Basse och Hanna (fast oftare över laffe/sushi än bloggen), Kärlek på Korsika och så vidare*.

Alla outar ju inte heller sina partners lika brutalt som jag skriver om Magnus.

Det är så underligt med bloggar, trots att jag vet att det bara är en liten del av verkligheten som visas får jag ändå en känsla av att jag personligen känner de människor vars dagliga inlägg jag läser. Hemskt sorligt det där med Popmorsa förresten, men jag tror att hon kommer att fixa det. Bra kvinna.

Min fråga är nu: vilket är ert favoritbloggpar?

*sedan ryktas det om att Svenskfinlands hetaste kvinna Anne är singel, men det är ett annat inlägg.

Mikrobloggen
Sommarpratarna

You Might Also Like

28 Comments

 • Reply Sonja 31 augusti 2010 at 14:29

  FInns bara ett: Peppe och Magnus!

 • Reply catzo 31 augusti 2010 at 14:35

  Du&Magnus; och Smulks&Rige.; Måste jag nog säga.

  Vore riktigt spännande annars med en blogg om nåt riktigt häftigt och dramatisk förhållande, där det stormar och är passionerat. Mmmm, kan ingen vika ut sig,plide?

 • Reply Mama´s got the magic 31 augusti 2010 at 15:06

  Mango & Karkki åså Biffen & Holger.

 • Reply Linn 31 augusti 2010 at 15:10

  Asså du och Magnus vinner ju lätt. Du vill inte klona honom och ge bort i present? Minus skrämmandet och kittlandet. Och bloggandet på finska. Jag fattar ju inget damn it.

 • Reply Anonym 31 augusti 2010 at 15:34

  hum, PEPPE och Magnus!

  tänkte skriva Andre´ och…men så kom ja på att han e singel, sen tänkte jag på Kaj o… men hans partner bloggar int vad jag vet av…
  (kan jag skriva Kaj O Andre, bara för de två skulle antagligen vara ett sjukt intressant par =))

  //erica

 • Reply Peppe 31 augusti 2010 at 16:23

  Sonja: äsch, nu känns det här som en inlägg där jag tigger om uppmärksamhet. Kram!

  Catzo: jag längtar också efter den bloggen. Jag är okej med att den är anonym, men jäklar så smaskig den skulle vara som öppen. jag tänker Alex Schulman och Katrin Zytomeiska (okej INGEN kan stava till hennes efternamn).

  Linn: hur KUNDE jag glömma det ultimata paret Karkki och Mango?

  Linn: kan jag väl. Och om det är nån tröst så fattar han inte heller någon finska, han rabblar bara ord efter varandra.

  Erica: söta! André och Thomas föreslog någon på Andrés blogg.

 • Reply smilla.ratata.fi 31 augusti 2010 at 16:55

  Jag blir än mer kärleksfylld av dylika kärleksfyllda inlägg! Jag finner stort nöje i att följa med just er, Magnus och Peppe. Sen är Catariina Och The Boyfriend mycket, mycket fina (och de bjuder på champagne om du träffar på dem när de har kärlekspicninc på första maj och vad är bättre än det – nu får de världens ångest inför nästa år?)!

 • Reply Anne 31 augusti 2010 at 17:21

  Oj, var just in på Google Analytics och märkte att det kom sjuka mängder folk från din blogg. Tack vare ditt inlägg har jag en ny partner redan innan fredag! 🙂

  Jag skall blotta allt! Det blir sen så intimt att folk bara rodnar och mår illa. Allt skall avslöjas.
  (Blir kanske då inte så långvarigt föhållande, men det kan vara värt!:)

 • Reply Anonym 31 augusti 2010 at 17:39

  Hej du kunde ju väl göra ett moralinlägg. Typ vem har stulit sin man/kvinna av nån annan, och hur gick det till och blev det skandal och försvann alla vänner o blev barnen anorektiker ock sånt. Det skulle vara jätteintressant här mitt i allt gullegull. Men försök vinkla det på något intressant sätt.

 • Reply Anonym 31 augusti 2010 at 17:41

  Ja jag har ju börjat följa Katrin&Bingo; och Alex&Amanda;, men man blir ju lite spyfärdig när det är så gullegull hela tiden. Vilken tur ändå att de separerade!

 • Reply Nina 31 augusti 2010 at 18:05

  Brenda & Dylan
  Ross & Rachel
  Peppe & Magnus

  😀

 • Reply Peppe 31 augusti 2010 at 18:25

  Smilla: champagne och kärlek hör ju ihop!

  Anne: och allra, allra senast på fredag blir det hångel.

  Anonym: strålande idé! jag har ju själv så mycket smuts i bagaget att ni skulle rodna om jag berättade bara en liten del.

  Anonym: sannerligen.

  Nina: det här var veckans gulligaste kommentar.

 • Reply daddy-O 31 augusti 2010 at 19:07

  Du och Magnus förstås 🙂

 • Reply Pia (Mami med Papi) 31 augusti 2010 at 20:00

  tack söta peppe! vi borde kanske tuffa till oss lite och inte vara så in i vassen snälla hela tiden. Så det sku finnas lite drama också, menar jag.

  Annars så är ni nog favoritparet eftersom ni båda bloggar. För att inte glömma Malin & Grandi och Hannah och Tuomas.

 • Reply Anonym 31 augusti 2010 at 20:16

  Vill bara tala om att jag just insett att man verkligen inte vet hur någon är bara för att man läser deras blogg. Råkade hamna framför en känd bloggare på bussen och hörde henne prata med kompis och hon lät inte alls som i sin blogg. För det första lyckades hon lägga in ett "fan" eller ett "jävlar" i varannan mening och sedan lät hon ärligt talat ganska dryg. Tror nog att hennes blogg försvann från min läslista nu. Nu hoppas jag att jag aldrig råkar stöta på dig i framtiden för jag gillar att läsa din blogg.

 • Reply Pia 31 augusti 2010 at 20:19

  Måste ännu tillägga att även jag hälsade på Smilla och hennes pojkvän på lördag och det var så söta så, precis som du skrev! men synd att vi missade er.

 • Reply Kiri 31 augusti 2010 at 21:58

  Hej på dig, jag e oxo singel : )

  Mitt favortibloggpar e lätt Mags & Peps, på sista plats kommer Blondinbella & Nils…om de ens kvalar på listan…

 • Reply Peppe 1 september 2010 at 06:33

  Daddy O: aaww.

  Pia: såg Papi förresten förra fredagen och försökte bonga er alla vid Maxill, men tror att vi kom för sent.

  Anonym: hahaha! Tro det eller ej, men jag är ganska trevlig i verkligheten.

  Pia: detsamma.

  Kiri: Stockholms hetaste singel? Jag ska komma ihåg det och länka. Kram!

 • Reply Anna 1 september 2010 at 08:10

  Måste vara du och Magnus! Ni är sjukt underhållande som par, speciellt vissa kommentarer som vi får ta del av.

 • Reply HannasVirrVarr 1 september 2010 at 08:16

  Jag är märkligt ointresserad av kärleksförhållanden, varken gull eller gräl väcker min nyfikenhet. Däremot gillar jag underhållning, där slår du och Magnus högt!

 • Reply Peppe 1 september 2010 at 08:43

  Anna: tack! och håller definitivt med om kommentarena, folk är sjukt roliga här.

  Hanna: bra, jag avundas dej. önskar att jag var som du. och sjukt roligt att vi kan underhålla dej!

 • Reply Anonym 1 september 2010 at 10:32

  Jag har på senare tid blivit helt sjukt intresserad av fasader. Bloggande är ju en sorts fasad, man berättar det man vill berätta. Och vad det gäller parförhållanden så ser man ju också ofta detdär med fasaden i skick, men sen så kanske man råkar veta nånting om någon som underminerrar det hela och hur ska man bete sig då? Låtsas om inget? Öppna käften och spränga idyllen? Är det bättre att leva ärligt och utsätta sig för stormarna eller ska man sluta skalet och hoppas att eventuella problem bara går över?

  Favoritpar var det… Hmmm. Att titta på: Frederik&Mary; (speciellt roligt nu att se hur stor stickan Mary blir nu när hon väntar tvillingar). Favoritkatastrof: Jonas&Madde; (jag tror personligen att hon egentligen är en snorkig bitch bakom fasaden och att han helt enkelt fick nog). Favoritbloggare varierar stort…

 • Reply Kiri 1 september 2010 at 11:01

  Du har så rätt med det där med Stockholm..blir alltid lite förvånad för jag anser ju mig vara "stadin-likka" in i märgen!

 • Reply Peppe 1 september 2010 at 12:08

  Anonym: man ska öppna käften och utsätta sig för stormarna, tycker jag. Sedan tycker jag att bloggar får vara fasdader/fragment ur verkligheten. Man har ingen skyldighet att berätta allt, eller ens sanningen. Jag gillar/de också Jonas och Madde.

  Kiri: du är en stockholmsböna nuförtiden. fatta.

 • Reply Sabrina 1 september 2010 at 15:04

  Oj! Jag måste väl avslöja mer smaskiga hemligheter hädanefter.

  Och du och Magnus är nog favoriterna.

 • Reply Sabrina 1 september 2010 at 15:04

  Oj! Jag måste väl avslöja mer smaskiga hemligheter hädanefter.

  Och du och Magnus är nog favoriterna.

 • Reply Inka 1 september 2010 at 19:42

  Intressant fråga, känner mig semiträffad när jag en gång i tiderna själv var ett bloggpar med någon (svårt att gissa vem). Lustigt också hur stor del av ens ''bloggimage'' det blev. Och att sen göra slut i verklighet OCH i bloggen, jessus. Men favoriter? Smulle och rige. Sen tycker jag att catti och frey är ett sött smygpar.

  -skinka

 • Reply Peppe 2 september 2010 at 16:29

  Sabrina: do it!

  Inka: det var verkligen spännande. Tack för det. Men, om det är nån tröst, så är ni fina också utan varandra.

 • Leave a Reply