Okategoriserade

Mellantack

30 september 2010

Fortsätt berätta om er själva!

Jag ville bara sticka in ett mellantack. Jag fnissar mig igenom era kommentarer och skulle vilja svara personligt på alla. Jag visste inte att så många av er kom hit via Alfamamman och sjukt roligt att ni som vanligtvis inte kommenterar nu hör av er!

Cafétipset
Er tur

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Fager Dam 30 september 2010 at 22:50

    Jag tycker det är intressant att se vad folk anser om bloggarnas framtid.

    Själv vågar jag inte spekulera något alls i den frågan. Bloggarna är här för att stanna, men ser kanske helt annorlunda ut om fem år.

  • Reply Peppe 1 oktober 2010 at 08:41

    Håller med. Sjukt intressant. Jag tror att alla kommer att finnas nånstans i de sociala medierna om fem år.

  • Leave a Reply