Okategoriserade

Modebloggen

26 november 2010

Igår surfade jag omkring på the world wide web och hittade en massa bilder på snygga kvinnor med modebloggar. För en kort stund drömde jag om att starta min egen modeblogg. Sedan kom jag ihåg att jag inte vet så mycket om mode och att jag inte är så bra på att ta bilder.  Ni får med andra ord nöja er med det här.

Fast jag har mina stunder. Igår när Karin och jag kollade in H&Ms; vår- och sommarkollektion* kände jag mig välklädd. Jaha, säger ni nu, men folks det är mycket ovanligt att jag känner så på pressvisningar. Modemännsikor gör mig klädmässigt osäker.

Det är naturligtvis Karin som tagit bilden

*hemskt fin förresten, tänk er 60-tal och Mad Men i pastell.

Fredagen i ord och bild
Hurriksi

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Inka 26 november 2010 at 18:01

  På den här bilden liknar du lite Sarah Jessica Parker – och ja, det är en komplimang! 🙂

 • Reply Peppe 26 november 2010 at 19:34

  men tack!

 • Reply Krippen 26 november 2010 at 20:49

  Peeps, duu, jag tycker du och jag börjar novis modeblogga tillsammans. Jag vill också börja modeblogga, men även jag känner att det är helt omöjligt…

 • Reply Peppe 27 november 2010 at 07:10

  JAg är bara för dåkig för att klara av det, men jag lovar på hedersord att heja på dig om du börjar lägga ut dagens outfit.

 • Reply Jud 27 november 2010 at 11:27

  Ja tycker också du ser väldigt stylish ut på denna bild. Gillar halsbanden vs. t-shirten!

 • Reply Peppe 27 november 2010 at 12:18

  Tackar! Jag var själv väldigt nöjd med kombinationen.

 • Leave a Reply