Okategoriserade

Äktenskapet

30 november 2010

Igår låg Magnus i sängen och tittade på Die Hard (fyran tror jag) medan jag låg bredvid honom med datorn på magen och hörlurar och såg på Dexter. Plötsligt fick jag en insikt: är det så här det är att vara gift?

Huvudfotingen
Fråga

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply Fiat 30 november 2010 at 10:12

  Ni gjorde en fin insats för äktenskapet skulle jag vilja säga. Det är klart att ni inte kan titta på något gemensamt när du har ett så känsligt sinne för det fantastiska medan Magnus (som säkert är en fin människa ändå) tittar på buskis-action från Hollywood! Heja dig och Dexter!

 • Reply Anonym 30 november 2010 at 10:34

  Efter 6 år i äktenkapets hamn måste jag svara japp japp. Jag brukar säga att det är rätt skönt att köra parallella liv, alltså att han gör sitt och jag mitt. Sedan kan vi stråla samman och voilá: man har något att prata om. Gör man allt tillsammans blir det tillsist rätt tråkigt tror jag.
  Ida

 • Reply LINA K - SKRIVER SKRÄCKROMAN! 30 november 2010 at 10:43

  Haha, tror det kallas ett förhållande i nutid =P Brukar se likadant ut hemma hos mig och min sambo iaf =P

 • Reply Nickby rapporterar 30 november 2010 at 10:52

  Svaret är enkelt; ja. Mellan varven byter man en blöja eller två. Gärna på bebisen. Om man inte gift sig över sekelkanterna. / Micaela

 • Reply angelina 30 november 2010 at 11:07

  låter iaf bekant 🙂

 • Reply Hanna 30 november 2010 at 11:13

  Jag kan inte mera läsa Sama suomeksi, jag föll av stolen när jag läste den här: Hyvä ilta pienit valkonensipulit! Jag orkar inte skratta mera, haha!

  Aijaijai, han e så roligt.

  Hups, du med, snyggis! 😉

 • Reply Peppe 30 november 2010 at 11:53

  Fiat: tack för ditt stöd. Magnus har verkligen sjukt dålig filmsmak.

  Ida: skönt att höra.

  Lina K: och det betyder INTE att man INTE tycker om varandra.

  Micaela: "Om man inte gift sig över sekelkanterna" hahaha, du rä en rolig kvinna.

  Angelina: bra. Ses imorgon!

  Hanna: kiva att du diggar. Och snygg kan du vara själv!

 • Reply Inka 30 november 2010 at 13:20

  Ja så är det! Man kan göra olika saker tillsammans. Det är just det som är så härligt med äktenskap, tycker jag!

 • Reply Kira 30 november 2010 at 20:44

  HAha, jag kan Peppe säga att det inte bara är vid äktenskap det blir så! Det värsta är att min sambo och jag ligger båda i sängen med var sin dator i famnen, och håller på så i ca 1 h utan att säga något åt varandra. Men sånt är det :)…Vi trivs så himla bra tillsammans så det är inget att oroa sig över.

 • Reply bakformen 1 december 2010 at 10:47

  Er äktenskapsfaktor bestäms nog mera av vad ni gjorde efter Dexter och/eller om Magnus såg Die Hard till slut…

  (Skyll inte på mig, det var du som förde saken på tal).

 • Reply The Tit 2 december 2010 at 06:17

  If it came down to the choice, I would take to the computer with Dexter as well. No harm in both enjoying your own thing. But i think as long as he's cool with your serial killers fetish and you with his slightly homoerotic attraction for bruce willis, it's all good, and in my experience it sounds like marriage.

 • Leave a Reply