Okategoriserade

Hjälp mig, snälla

6 december 2010

Om er bebé till exempel har pillat bort j:et från er MacBook Pro hur skulle ni då pilla tillbaka det? Jag har nu joxat med projektet i 45 minuter utan resultat. Ett liv utan j känns begränsat.

Machuolto kommer ett erbjuda mig stamkundskort.

Tips
En uppräkning av vad vi gjort idag

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Anonym 6 december 2010 at 15:44

  blinkar vackert åt första bästa data- snille (i mitt fall min sambo) och sedan brukar allt bara rulla på av sig själv (alltså han sitter och svär i en halvtimme för att sedan få en aha upplevelse och får dit det)

  du riskerar dock en liten del av dit goda omdöme, men det är det värt.

  // Erica

 • Reply Peppe 6 december 2010 at 15:46

  Magnus kunde (som vanligt) inte hjälpa mig. Jag borde ha gift mig med någon händigare typ.

 • Reply Sonja 6 december 2010 at 17:11

  Basse säger att du kan ringa oss om du inte lyckas googla hur du ska göra det. Han har lagt tillbaka tangenter då Artur pillat lite för länge sen, men han tror att ert keyboard är annorlunda, svart?

  Hoppas det fixar sig!

 • Reply spiral 6 december 2010 at 21:31

  Jag har fått de flesta fast bara genom att trycka rätt hårt. 😀

  Men de där små plastfästen går lätt sönder, så du kanske har en sådan… Då lyckas det bara inte och du endera använder knappen utan hatten, eller köper ett litet sött tangentbord, som du lägger fast i datorn. 😀

  Hoppas det fixar sig.

 • Reply Peppe 7 december 2010 at 08:42

  Spiral: tack för instruktioner och uppmuntran!

  Eff: jag visste att jag kunde lita på dig! Magnus fixade det.

 • Leave a Reply