Okategoriserade

Följande bok

9 december 2010

Imorgon ska jag ta itu med Karl Ove Knausgårds Min Kamp.

Ni:
”Men innan du sätter igång med boken vill vi veta: vad  du tyckte om Att vara otrogen på Facebook?”

Jag:
”Chick lit i ganska underhållande form. Det enda som direkt störde mig var att karaktärerna i boken hade så töntiga statusuppdateringar. Fast kanske de bara avspeglade verkligheten.”

Middag hos grannarna
Om att leka

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Krippen 9 december 2010 at 20:32

  Peppsan, din son är helt tydligt ett geni, sådär tjocka böcker i sådär ung ålder. Huhhu.

 • Reply Peppe 9 december 2010 at 20:54

  Bra gener, bra gener.

 • Reply Ika 9 december 2010 at 22:59

  Ser fram emot att läsa vad du tycker så småningom!
  Jag läste den i höstas, härlig läsupplevelse. I något skede funderade jag över om det är moraliskt ok att skriva så här om verkliga personer, men sedan blev jag så uppslukad av boken att jag inte orkade ha moraliska funderingar.

  (Är det sånt här som är vår tids omoraliska läsning, egentligen? Eller är vi som läser och njuter av läsningen oskyldiga, till skillnad från författaren?)

  Varning för en del riktigt jobbiga ögonblick, för övrigt. Städandet i farmoderns hus som alla varnat mig för kom jag igenom utan större men, men däremot finns det en författarintervju som fick mig att sympatiskämmas så mycket att jag inte visste vad jag skulle göra av mig.

 • Reply Peppe 10 december 2010 at 10:15

  Åh vad jag blir peppad att gå hem och ta itu med den nu! Jag återkommer med kommentarer.

 • Reply Bokbabbel 10 december 2010 at 17:14

  Säger som Ika fast i kortare (och mer febriga ordalag): du har en fin läsupplevelse framför dig! Tycker både städningen och författarintervjun gav mig rysningar, men nu ska vi inte säga mer utan låta dig forma din egen läsupplevelse!

 • Reply mia 11 december 2010 at 13:28

  Hur är Min kamp då?

 • Reply Peppe 11 december 2010 at 14:55

  Bokbabbel: vad roligt att höra att du också diggade den!

  Mia: vet inte ännu, men återkommer.

 • Leave a Reply