Okategoriserade

Bar asfalt!

2 januari 2011

I morse joggade jag ett litet varv runt Brunnsparken. På vägen hem sprang jag längs med Fabriksgatan och plötsligt dök det upp ett kvarter med bar asfalt. En gatustump mellan Jungfrustigen och Kaptensgatan utan tre månader av packsnö!

Känslan då mina joggingskor slog mot den bara gatan var nästan religiös.

Wind of Change
Matutmaningen

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Kiri 2 januari 2011 at 14:05

  Jag kanske behöver din hjälp lite nu…för det är nu bara så att Stockholm tog mitt hjärta. Nu har jag en vecka kvar och det finns inte ett slut på tårarna. Kan inte du, och alla andra, påminna mig om det fina med Helsingfors?

 • Reply fua 2 januari 2011 at 14:06

  Det är Lasse som är gåsis där. Man vet alltid vilka hus han sköter på vintern för dom är dom enda ordentligt skottade!

 • Reply Peppe 2 januari 2011 at 18:15

  Kiri: jag ska göra ett helsingforsinlägg som du kommer att älska.

  Fua: jag antar att du inte syftar på Redrama-Lasse som ju bor i hoodsen?

 • Leave a Reply