Okategoriserade

Det präktiga inlägget

6 januari 2011

Det här är så präktigt att ni eventuellt mår lite illa av att läsa det, men jag inledde dagen med en liten joggingtur och blev så full av endorfiner att jag fortfarande går omkring och tycker att allt är lite ljuvligt.

Firmans julfest
Om troll

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Hanna 6 januari 2011 at 14:17

  Peppe, det är inget fel med att vara präktig! Du behöver inte be om ursäkt. Jag hatar att folk ska se ner på präktighet. Man behöver faktiskt inte alltid vara spontan, crazy och dumdristig… Morgonlenk och endofiner, hembakat bröd och stickning. Det är också helt rätt!

 • Reply Anonym 6 januari 2011 at 14:44

  jag älskar också såna inlägg! be inte om ursäkt! 🙂

 • Reply Peppe 6 januari 2011 at 14:44

  Hanna, du har helt rätt. Nu skäms jag för att jag skämdes över att vara prätig. I fortsättningen ska jag bejaka och vara stolt över den sidan.

 • Reply Camilla 6 januari 2011 at 15:18

  Ja började dagen med 2 pass på gymmet och nu står jag och ler på jobbet som aldrig förr, dansar i köket och trallar till sångerna på radion!
  Mera sånt här åt folket!

 • Reply Malin 6 januari 2011 at 18:25

  Jag joggade också i morse men såg inte skymten av några endorfiner. Lyssnade dock på bok medan jag sprang och det är ju alltid lite trevligt.

 • Reply Anne 6 januari 2011 at 18:57

  Jag erkänner att jag blir lite arg!
  Istället för att jogga har jag däremot faktiskt bakat bröd idag. Det var egentligen inte så roligt, blev jäkligt råddigt i köket. Jag blev arg av det med.

 • Reply SoufiRoxxx 6 januari 2011 at 23:18

  Nu vill jag börja jogga igen! Jag har glömt hur mycket endorfinerna verkligen påverkar!

 • Reply Jenny H. 7 januari 2011 at 07:42

  Endorfiner is the shit! 🙂

 • Reply Peppe 7 januari 2011 at 07:58

  Camilla: och du är inte ens ironiskt. Heja!

  Malin: jag är inne i en period av podcaster, man får gärna rekommendera om man snubblat över nån bra.

  Anne: jag känner din ilska. Brödbak gör mig ofta rasande.

  Soufi: do it!

  Jenny: sannerligen.

 • Reply Anonym 7 januari 2011 at 08:05

  Imponerad av din kombo "joggingtur" + ordvalet "ljuvligt". Själv är jag en finlandssvensk i Singapore där det är satans hett varje dag och även astidigt på morgonen. Jogging utomhus är fanemej sjukt i huvet på våra breddgrader. Är det mig det är fel på?

  Vilken underbar blogg du har, förresten!

  //Lena http://blogg.mama.nu/minbubbla/

 • Reply Tekla 7 januari 2011 at 11:02

  Kära Peppe, vad ska man egentligen ha på sig på en joggingtur så här års eller vad brukar du ha på dig? Hälsningar en som lade av i mitten av novemberkylan men som känner sig omåttligt sugen på jogging igen.

 • Reply Peppe 7 januari 2011 at 21:35

  AnonyM. right back at ya med bloggen. och lite hetta skulle sitta bra här också.

  Tekla: jag är absolut ingen guru, men springer i långkallingar, joggingbyxor, ett antal tröjor, halsduk och pipo. Det är roligare att springa på vintern än vad man skulle tro.

 • Leave a Reply