Okategoriserade

Bättre sent och så vidare

7 januari 2011

Först under de senaste månaderna har jag insett hur sjukt bra Twitter är.
 

Fina burkar
Firmans julfest

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply wonderland 7 januari 2011 at 12:32

  Jag har inte. Maybe some day? 🙂

 • Reply Anonym 7 januari 2011 at 13:21

  det är roligast att följa med en massa kändisar, t.ex. Tarja Halonen, Alex Stubb, Ebba von Sydow och så vidare. men aldrig att jag skulle börja skriva "tweets" själv 🙂

 • Reply Linda 7 januari 2011 at 20:47

  Jag är världens sämsta twittrare.

 • Reply Annika 8 januari 2011 at 00:09

  Först tryckte jag det var obegripligt, men om man bara följer "rätt" personer, dvs i mitt fall en väl avvägd blandning av journalister, politiker och bloggare blandat med helt "vanliga" människor ;-), så kan man hamna i den sitsen att det man läst om på twitter dagen innan, läser man sedan om i morgontidningarna dagen därpå…
  Bloggarna fyller sitt syfte, fejjan är (i mitt fall) för vänner och bekanta, men twitter är som ett fönster öppet mot hela världen…

 • Leave a Reply