Okategoriserade

Poserandet

29 januari 2011

Under dagens lopp passade Karin också på att ta ledarbilden av mig. Den här gången poserade jag i en beige (eller nude som det heter om man talar modespråket) jumpsuite. Karin var superproffsig som fotograf och berömde mig hela tiden, medan jag mest kände mig löjlig och tillgjord.

För att få inspiration framför kameran tänkte jag mycket på hur bra till exempel bloggaren Soufi är på att posera och hur proffessionellt min nya Vasakollega Andrea ställde upp sig då Karin fotade henne förra helgen. I och för sig är de här kvinnorna svinsygga i riktiga livet också och det hjälper ju lite, men kudos för att hitta en ställning och min som alltid verkar vara rätt.

Stillebenet
Bloggtipsen

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Anonym 29 januari 2011 at 15:45

  men du kan ju! här har vi beviset: http://www.jeanetteohman.com/2011/01/tofuns-vanner.html

  fantastisk bild 😀

  (och det är sen då en humoristisk-välmenande kommentar)

 • Reply Peppe 29 januari 2011 at 15:50

  Hehe! Tack för uppmuntran och skön lördag!

  Sign Badrumsfotografen

 • Reply tommix 29 januari 2011 at 16:16

  Kul att träffas!

 • Reply Peppe 29 januari 2011 at 16:21

  Detsamma! Senast vi sågs var ju uppe på scenen på Bloggpriset.

 • Reply Hanna 29 januari 2011 at 16:49

  Bra haba.

 • Reply LINA K - SKRIVER SKRÄCKROMAN! 29 januari 2011 at 20:19

  Jag har alltid också problem med att posa och försöker jag göra en lite mer seriös min så ser jag ut som … ja … inte normal i alla fall =P Men är helt säker på att dina bilder blev jättelyckade och du är faktiskt skitsnygg du också så det så! =)

 • Reply Kit 30 januari 2011 at 01:35

  Apropå färgen nude (tittar skitigt på modebranschen, inte dig): "Nude is the fashion colour du jour. But it's only nude if you're white, not if you're black." (http://www.guardian.co.uk/lifeandstyle/2010/may/20/fashion-colour-nude-racist)

 • Reply Anonym 30 januari 2011 at 11:45

  men dig blir man ju alltid GLAD av att se på bild. / hanna drake

 • Reply Peppe 30 januari 2011 at 12:55

  Hanna: äntligen har man haft någon nytta av den där bebén.

  Lina: right back at ya!

  Kit: tack för länken, och tack för fötydligandet. Ha en skön söndag!

  Hanna D: visti en så trevlig kommentar. Tack!

 • Leave a Reply