Okategoriserade

Om hästar

19 februari 2011

Som gammal hästflicka måste jag lyfta upp den här kommentaren av Malin Nyman:

Hej Peppe och alla Peppes läsare!

Tänkte försöka göra folk medvetna om hur krisen i Irland drabbar djuren och då främst hästarna (jag vet ju Peppe att du åtminstone tycker om dessa underbara djur)… Det är så många som inte känner till situationen i Irland och då kan jag kortfattat berätta att runt 20 000 hästar har övergetts av sina ägare för att de inte har råd att ta hand om dem. Dessa hästar lämnas åt sitt öde, och de flesta svälter långsamt ihjäl eller misshandlas.

Vad kan då vi göra åt saken från utomstående länder?
Först och främst är det viktigt att öka medvetenheten, så snälla, lägg undan fem minuter av er tid och titta på videoreportaget på Sydsvenskans hemsida!
Det hittas här: http://www.sydsvenskan.se/varlden/article1389233/Den-irlandska-krisen-i-hastarnas-spar.html .

Sedan finns även The Irish Horse Welfare Trust, och det vore underbart om så många som möjligt gick in på deras sida och stödde deras kampanj genom att skriva under på deras namnlista, eller för den som känner sig lite extra rik ges möjligheten att donera en summa pengar.
Mer information om detta hittas här; http://www.ihwt.ie/site/?page_id=136 .

Inte för min, inte för din, men för hästarnas skull, snälla snälla SNÄLLA, skänk de stackars djuren på Irland en extra tanke!

Tack och förlåt för propagandan, men jag känner mig bättre till mods genom att sprida infon. Både hästar och Irland ligger mig varmt om hjärtat, nämligen.

Tider vi minns
Bästa middagen

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Malin Nyman 20 februari 2011 at 03:10

    Tack snälla snälla du. Bara det att människor BRYR sig gör mig glad! TACK!

  • Leave a Reply