Okategoriserade

Fråga bloggen

22 februari 2011

Känner ni någon bra inredningsarkitekt som jag skulle kunna intervjua för en liten text i Papper?

En studie i att äta mandarin
Tandkräm

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply Mia 22 februari 2011 at 12:05

  Min syster (ann.fi) jobbar med design och inredning men hon är inte inredningsarkitekt. Så det beror lite på vad du behöver.

 • Reply Sebastian 22 februari 2011 at 12:08

  http://www.fyra.fi/

 • Reply Cat 22 februari 2011 at 13:11

  kolla in Char http://charandthecity.indiedays.com

 • Reply E 22 februari 2011 at 13:26

  Jag har ett bra namn i Sthlm, men du kanske letar nån i Finland?

 • Reply Anonym 22 februari 2011 at 13:26

  my på casuarina. Hon har studerat till inredningsarkitekt och industriell design i italien.

  email är degerthmy@gmail.com

 • Reply Anonym 22 februari 2011 at 13:32

  Samma som ovan. My är ambitiös, ung och duktig. Hon nås på degerthmy@gmail.com

 • Reply Anonym 22 februari 2011 at 13:38

  my degerth

 • Reply Anonym 22 februari 2011 at 13:39

  Får jag ge lite feedback på Papper här? Jag nappade med mig tidningen häromdan. Jag hade några minuter tid först att läsa. Då ville jag ha nåt att fästa blicken på och ögna igenom på dom få minuterna. Det hittade jag. Sedan när jag kom hem ville jag ha lite mer att läsa och fördjupa mig i. Det hittade jag också, oväntat mycket faktiskt. Jag tycker Papper har blivit mycket bättre sedan starten, men jag skulle gärna se ännu en sida eller två med något lättläst (mycket bilder, få rader text) så man har underhållning när man inte vill läsa långa artiklar. Och givetvis skulle det vara bra med sånt för såna som inte alls är intresserade av långa artiklar, såna människor kanske bara vill ha nåt att fästa blicken på och få snabb tillfredstellelse genom att läsa nåt lättuggat, som t.ex. serier eller dylikt. Eller korta bloggtexter på vanligt papper. Du känner ju till basse.ratata.fi? Kanske hans serier skulle platsa i Papper?

 • Reply Peppe 22 februari 2011 at 18:50

  Tack ni är magiska! Tack!

  Anonym: tack för feedbacken, ska ta den till mig!

  Och Basse har faktiskt ritat serier för Papper, men han är så himla dyr. Kanske han går med på att bidra med någonting om du och dina kaverin kommenterar på hans blogg och där ber honom göra det?

 • Reply Anonym 24 februari 2011 at 14:29

  http://www.aveo.fi/?tocID=1

 • Reply mhk 24 februari 2011 at 20:02

  Sebastian Sandelin. Själv har jag anlitat honom.

  http://www.sisatila.fi/
  http://www.sebastiansandelin.com/

 • Leave a Reply