Okategoriserade

Skammen

23 februari 2011

Linn skrev om bilskammen på Korrespondenterna, Esmes mamma delar med sig av sms-misstag* och jag skämmer ut mig på Facebook. Kan inte ni också dela med er av roliga misstag? Jag skulle behöva ett litet skratt.*min största sms-fadäs någonsin: Jag skrev ”Åh jobbigt, Erik har bjudit ut mig på lunch och jag tror att han kommer att säga att han är kär i mig” och skickade det till …Erik.

Inbjudningar
The Simpsons

You Might Also Like

19 Comments

 • Reply Nickby rapporterar 23 februari 2011 at 13:48

  Under uppriggningen för en intervju med Carola Häggqvist sade jag till min kollega att han skulle ro fram med Jesustejpet.

  Du kan tänka dig att Carola ville ha en utförlig förklaring på varför det hon kände som silvertejp, i min mun kallades för det samma som hennes största idol.

  Där satt jag sedan och stammade.

  Micaela

 • Reply Peppe 23 februari 2011 at 13:49

  Hahaha, du är underbar!

 • Reply Linn 23 februari 2011 at 14:03

  Jag skickade ett sms om ev. fika till vad jag trodde var min kompis Evelina. Evelina svarade att hon var på arvikafestivalen, vilket var lite out of character, men vi bestämde träff på kafé några dagar senare. Väl på kafét sprang jag på en ytligt bekant, Erik, och ba hejhej kul att se dig osv. Sen fortsatte han att prata med tjejen bakom disken och jag gick och satte mig vid ett bort för att vänta på Evelina. Låt oss säga att det uppstod en något stel stämning när det gick upp för mig att det var Erik jag hade skickat smset till samtidigt som han förstod att det inte var honom jag ville träffa.

  Tips till folket: Det är värt att ta reda på automatisk export/import av kontakter vid telefonbyte. Den mänskliga faktorn blir lätt den felande länken annars.

 • Reply Jemppa 23 februari 2011 at 14:23

  Kände mej lite uppiffad och snygg i lördags då jag gjorde entré i den lokala (Raseborgska) fullsatta bowlinghallen. När vi tagit på oss skorna, betalat och gått fram till vår bana ropar Nicke högt "du har ju en stor prislapp på ryggen". Alla vet vad som händer med vitt i stroboljus. Nå slet bort den och fnissade lite lätt roat åt incidenten. Tänkte sedan rädda situationen med en strike på första kastet. Istället snubblade jag på grund av "ingeglid" under skon och klotet hamnade i rännan efter en färd på cirka en meter.

  Inget döpinsamt, men så typiskt då man är hemhemma och ska försöka vara lite världsvan.

 • Reply Flicka 23 februari 2011 at 14:44

  Vi skulle bygga team spirit med jobbkamraterna i form av curling & bastukväll. Hade inga byteskläder med mej och mina byxor sprack. Precis vid högra skinkan. Precis framför alla som jobbar på firmans operativa sida, typ 25 personer. Det var visserligen fredagen 13. Har aldrig hittat ett nytt par byxor så snabbt i någon butik någonsin. Jobbar nuförtiden på en annan avdelning.

 • Reply Mia J 23 februari 2011 at 15:23

  en gång för lääänge sen satt jag hemma hos min kompis Daniel och sminkade mej. Skickade ett mess till min kompis Lotta där jag skrev nåt i stil med att "åååh sitter hemma hos snygg-Daniel och han e bara så döööläcker. Honom skulle man kunna hugga tänderna i…" Och skickar det såklart till Daniel!!! TUR att han va lite i fyllan så det tog en stund för honom att fatta vad som just händ. jag var ganska snabb med att rycka telefonen ur hans hand när han började läsa upp meddelandet ;D
  Ja och Daniel kom ut som BÖG en tid senare! 🙂

 • Reply Johanna S 23 februari 2011 at 15:29

  För någon vecka sedan mejlade jag min chef som var på resa. Jag hade bifogat en fil som jag inte var säker på att han kunde öppna från sin mobil, så jag ville försäkra mig om att mejlet kommit fram och allt var som det skulle. Utan att tänka efter desto mer skickade jag iväg ett sms med den endast förekommande texten "Får du upp den?".

  Tack och lov är han en person med bra humor. Tack. Gode. Gud.

 • Reply Peppe 23 februari 2011 at 15:35

  Linn: hahaha! Samma Erik?

  jemppa: åh, I feel for you.

  Flicka: ahm en klassiker!

  Mia J: jag har också gått på den. Skickat messet till personen jag tänkte på istället för mottagaren. Ens hjärta stannar.

  Johanna: hahahaha! Så roligt! Hahaha!

 • Reply Naja 23 februari 2011 at 16:30

  Jag har signerat ett mail med "Ses i bastun" i mindre text än resten av texten. Mailet skickade jag till min dåvarande norska chef, en man som jag inte alls var down med, istället för till min dåvarande sambo.
  Sen har jag också skickat ett sms där jag förklarar att jag tror jag ska göra slut med min en dåvarande pojkvän. Det skickade jag till honom. Och jag, vi gjorde slut till slut.
  Samma sorts sms har jag skickat till den redan nämnda sambon men det fick jag avstyrt med att han raderade sms'et före han läste det. Jag satt brevid så jag kunde övertala.
  Man vill bara dö ibland.

 • Reply marica 23 februari 2011 at 18:17

  Jag råkade svara i telefon innan jag själv var beredd. Så jag höll först en monolog om

  "hur jobbig personen som ringer mig just nu är, men jag måste väl vara duktig och svara fast jag verkligen inte gillar det "( sän slängde jag in en jämförelse med ett anus i monologen)

  det var inte ett ok samtal efter att jag insåg att den jobbiga typen som ville vara min vän hade hört alltsammans. Men påsamma gång så löste det ju en del så att säja… typen ringde aldrig igen.

  dock har han addat mig på FB för nån månad sen, och av rena samvetskval så accepterade jag.

  Peppe, du som vet, måste man acceptera halvjobbiga bekanta som FB-vänner?

 • Reply Peppe 23 februari 2011 at 18:38

  Naja: jag är lite kär i dig just nu. HAhahaha!

  Marica: oj nej! Så hemskt! men samtidigt så roligt!

  och nej, man måste inte. men man kan också adda dem och sedan göra så de inte ser mer än ens namn på profilen.

 • Reply Anonym 23 februari 2011 at 20:46

  Jag raggade upp en snygg man på festen och på morgonkvisten fick vi till det i min soffa. Ovanpå min telefon. Som ringde upp min kollega. Som blev väckt och tvingades lyssna på vårt sex. Tur att hon är världens goaste typ, och inte chef/pisshuvu/skvallerkärring.

  Detta var för tio år sedan, idag är jag gift med ragget och har två barn med honom! /Anna

 • Reply Ronja 23 februari 2011 at 20:54

  jag skrev ett helt eget blogginlägg till din ära

 • Reply Johanna H 23 februari 2011 at 22:53

  Jag skickade nåt i stil med "Oj va du e mysig, älskar dej!" till min dåvarande chef istället för till min pojkvän. Klassiskt men onekligen pinsamt nästa dag…

 • Reply De kallar mig Skrållan 24 februari 2011 at 09:01

  Skulle lämna in min bil på verkstan och den (svartmuskiga) bilmekanikern som tog emot sträckte fram handen och sa "Nichol". "Hejhej Nichol, Louise heter jag" sa jag och skakade hand. Sen tittade vi på bilen och först när jag åkte hem insåg jag att han inte presenterat sig utan bett om nyckeln.

 • Reply Peppe 24 februari 2011 at 09:09

  Anna: hahaha! Jag gillar speciellt det lyckliga slutet.

  Ronja: måste genast in och kolla.

  Johanna H: hahaha! Svarade han/hon?

  Skrållan: hihihi! Jag känner sån medskam, jag skulle ha kunna gjort något exakt likadant. Eller jag gjorde det nyligen, men kan ännu inte skriva om det i det här forumet.

 • Reply Johanna H 24 februari 2011 at 09:53

  Nej, hon svarade inte, vi låtsades som ingenting. Jag var 17 och det var som tur bara ett sommarjobb… 🙂

 • Reply Jen 26 februari 2011 at 13:08

  ja när jag var liten..typ 10-12 år så hetsade min storebror mig att svara i hemtelefon typ: Va fan vill du??!!
  jag gjorde det, förstås för att verka tuff och för att han sa att du vågar inte blablabla.. Ni vet hur syskon är…Janå, det visade sig vara polisen som ville prata med min mor som vittne till en krock. Jag tänkte dö och trodde länge att polisen hämtar mig snart för dåligt uppförande.

 • Reply Peppe 27 februari 2011 at 18:58

  Johanna: det blev iaf en sjukt rolig historia.

  Jen: hahaha! Det var ju sjukt roligt,

 • Leave a Reply