Okategoriserade

Fulheten

25 februari 2011

Det är ju inte så intressant för er, men jag har den senaste veckan gått omkring och varit ganska ful. Utväxt hårfärg, blek på gränsen till genomskinlighet, småsvettig och i dag upptäckte jag dessutom en begynnande finne på ena kinden.

Vi får lov att styra upp den där våren snart för så här kan det inte fortsätta.

Chocken
En avslappnad tillställning

You Might Also Like

15 Comments

 • Reply E 25 februari 2011 at 18:59

  Jag tror inte att du fikar efter komplimanger, men du är ju skitsnygg.

 • Reply Peppe 25 februari 2011 at 19:04

  herregud nej! det var ett uppriktigt inlägg, men tack iaf och skön fredag!

 • Reply Fager Dam 25 februari 2011 at 19:24

  EN finne? Lucky you! Men på allvar, svårt att se vettig ut just nu. Vi är många som är lite småfeta, bleka och elektriska. Lyckligtvis syns bara nästippen mellan pälsmössan och dunjackan när jag går ut.

 • Reply Peppe 25 februari 2011 at 19:41

  Det här måste vara den fulaste tiden på året. Så långt från solen och jogging man kan komma.

 • Reply smilla.ratata.fi 25 februari 2011 at 20:11

  Ach ja, ach ja. Jag har redan onstaterat att jag antagit den smickrande och hölsosamma färgen av papper och känner att jag blrjar bli ett neutrum om jag inte snart får lite sol på mina kinder. Min kollega konstaterade igår: "Yes, you are so…white. Like milk!" Jag önskade henne och henens olivhud dit pepparn växer (men dit vill jag istället, för där finns sol).

  Snart! Snart!

 • Reply Sara 25 februari 2011 at 21:31

  i slutet av februari är det ofrånkomligt att man har en grårosa färgton, ungefär som ett griskadaver. hurra för det!

  det enda som hjälper är att notera att alla andra ser lika jävliga ut. (förutom dedär satarna som varit till thailand, då.)

 • Reply mia 25 februari 2011 at 23:00

  Jag har exakt samma symptom.
  Kallar det uppsatsskräcken. Fulheten dyker alltid upp såhär två veckor innan deadline då man inser att man har över halva uppsatsen kvar att skriva och måste alltså limma fast rumpan till skrivbordsstolen och leva där dygnet runt tills eländet är klart.
  Det gör fruktansvärda saker med porerna ska jag berätta. Vi ska inte ens börja på hur jag ser ut i håret…

 • Reply Hanna 26 februari 2011 at 08:25

  Som tur tror jag att den här fulheten främst sitter i våra huvuden. Att det liksom bara är en känsla och inte egentlig look. Att köpa ett nytt läppglans eller läppstift tycker jag brukar fungera på hemska fuldagar. Solpuder och torrschampo är också fantastiskt!

 • Reply Anonym 26 februari 2011 at 11:22

  Det är februari för alla just nu.

 • Reply Peppe 26 februari 2011 at 14:40

  Smilla: fast mjölkhy får mig att tänka på Snövit och Nicole Kidman och det ärnju fint.

  Sara: griskadaver, hahahaha! du har rätt och är rolig.

  Mia: skönt att jag inte är ensam. Men vi KOMMER att göra COME BACK!

  hanna: du har antagligen rätt.

  Anonym: liten tröst räknas också.

 • Reply Linda 26 februari 2011 at 16:29

  Hehe, comeback är ordet! Senaste mars lassade jag tandblekningsstrips,bikinivax, skrubbkräm, summer glow body lotion, superfuktande ansiktsmask, hårmask och någon mirakelprodukt som skulle ge mig fylligare läppar på disken i kosmetikaffären. Killen bakom kassan ba: "that time of the year, huh?"

 • Reply Josefin 26 februari 2011 at 17:37

  Gah, var också väldigt ful i veckan men lyckades vända på det nu, lagom till helgen 😉

 • Reply Peppe 26 februari 2011 at 17:48

  Bra jobbat där!

 • Reply SoufiRoxxx 26 februari 2011 at 17:48

  De är jobbiga de där fulperioderna. Främst för att man känner sig så blää. Men om det är till någon tröst så tänk på alla som läser din blogg och ser bilder på dig (och möter dig på stan också såklart) och tänker " Hur gör hon?" när du ändå alltid ser så jävla snygg ut utan att se ut som att du skulle behöva anstränga dig för att stråla!

 • Reply Peppe 27 februari 2011 at 11:07

  tack, du är allt en fin och peppande typ!

 • Leave a Reply