Okategoriserade

Fara

17 mars 2011

Senast när jag försökte köpa sushifisk i S-marketens fiskdisk avrådde kvinnan bakom disken mig från att äta s-marketfisken rå och skickade mig istället till Saluhallen där det finns ren och färsk fisk.

I dag när jag köade för att köpa blåmusslor ville paret framför mig ha fisk till sushi som mannen bakom disken glatt sålde dem. Jag funderade på att ingripa, men tog inte mitt medborgerliga ansvar.

Sedan träffade jag Monica, det var kiva, men har ingenting med det här inlägget att göra.

Fråga bloggen
Konstnären

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply marica 17 mars 2011 at 20:10

  det är inte länge sen jag förlorade min min sushioskuld… tyvärr var jag inte imponerad. Men vilken gång har man varit det när man mist nån oskuld…(jag ber redan nu om ursäkt för det osmakliga skämtet som den sanna finlandsvensken jag är)

 • Reply monica 17 mars 2011 at 20:13

  söta du! ses snart igen, jee.

 • Reply Malin 17 mars 2011 at 20:36

  Nu har jag utvärderat vårt städsystem på bloggen som jag lovade! Tjoho!

 • Reply Peppe 17 mars 2011 at 21:06

  Marica: hehehe. sushi måste man äta minst tre gånger för att gilla. Sen blir man ofta hooked.

  Monica: puss!

  Malin: ska omedelbart läsa.

 • Leave a Reply