Okategoriserade

Pyret och jag länkar fram och tillbaka

24 mars 2011

Min syster bloggar om att försöka äta kött efter femton år i vegetarianismens våld. Jag är lätt överraskad att det ska vara så svårt att äta vegetariskt i Köpenhamn. Jag föreställde mig att Köpis är en liberal hippiestad där folk röker braja och odlar sin egen majs.

Tydligen är det ändå mer pölse än gräs.

Sett på photobooth-fronten
Köttätare, är ni där?

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Anonym 24 mars 2011 at 14:51

  låter ju väldigt konstigt. trodde inte det skulle vara ngr problem att äta vegemat där inte. jag har bara gjort en snabbvisit till Köpenhamn så jag har inte så mycket erfarenhet men genom en snabb googling hittade jag

  http://www.visitcopenhagen.com/content/tourist/eat_drink_and_shop/restaurants/theme?FeatureId=33

  och

  http://www.happycow.net/europe/denmark/copenhagen/

  det verkar det ju ändå finnas en del alternativ 🙂

  -johanna-

 • Reply Peppe 24 mars 2011 at 15:40

  Hoppas att Pyret läser det här.

 • Reply Pyret 24 mars 2011 at 15:43

  Tack för länkarna Johanna. Jag upplever att det kan vara svårt att titta vegealternativ om man bara spontant vill gå in på ett ställe som ser mysigt ut (och där man ryms in med barnvagn).

 • Reply Anonym 25 mars 2011 at 14:08

  varsågod 🙂 jo, spontant är det ju ofta svårt att hitta ett vegeställe speciellt om man redan är hungrig( orken o.humöret räcker inte riktigt till). Därför googlar jag oftast vegetariska/veganska restauranger om jag ska till ett nytt ställe…för att undvika såna situationer. Indiska/thai/kinesesika restauranger brukar ju vara säkra kort 🙂

  -Johanna-

 • Leave a Reply