Okategoriserade

Livet & Barnet

30 mars 2011

Hördu du anonym som föreslog att min bok skulle heta Livet & Barnet, det ser bra ut för dig för att få ett signerat ex hemskickat*. Förlaget diggade nämligen ditt förslag jättemycket. Samma här, fast på min allra, allra första plats kom Dessutom kan jag jonglera.

*alltså om ett halvår då boken kommer ut.

Greys
Historielektionen

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Lurkeslurk 30 mars 2011 at 22:33

  Äsch då. Kan inte vi som föreslog din förstaplats få tröstpris? 🙂

 • Reply Anonym 30 mars 2011 at 23:03

  Hurra, vad roligt! 🙂 jag brukar sitta och fundera ut titlar på min icke existerande debutroman ibland för skojs skull, roligt att kunna bidra till en existerande sådan! 🙂 / Den av någon underlig anledning anonyma kommentatorn

 • Reply Peppe 31 mars 2011 at 07:30

  Lurk: men ja, vad vill ni ha?

  Anonym: bra jobbat där! Och kanske du borde skriva den där romanen om du är så här bra på att hitta på titlar.

 • Reply elaka b. 31 mars 2011 at 08:56

  ojojoj, jag tycker "dessutom kan jag jonglera" skulle vara så bra (livet & barnet kunde vara underrubrik)!

 • Reply Peppe 31 mars 2011 at 15:13

  Elaka b: jag diggade den också, men jag måste väl lita på att folket på förlaget är professionella och vet vad de talar om när de tycker att Livet & Barnet är bäst.

 • Reply Lurkeslurk 1 april 2011 at 07:21

  Jag skulle förstås helst också vilja ha en bok, men du vill väl sälja några ex också 🙂 Hur skulle det vara med ett par glada sockor?

 • Leave a Reply