Okategoriserade

Syrrans garderob

27 april 2011

Catariina påminde mig om att man kan sälja sina klädet på Syrrans Garderob så jag testlade upp ett par sneakers som tar upp för mycket plats i skohyllan. Dessutom har jag bara haft dem på mig två gånger. Här får man mer info.

Om det här funkar ska jag börja lägga upp lite mera grejer.

Ja, jag har jättestora fötter.
Återkommande nakenhet
Lite bättre

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Fiat 27 april 2011 at 14:00

  Guld! Har en hel kasse med fina kläder som jag inte orkar lägga upp på Tradera med budgivning, bevakning och allmänt folks konstiga frågor. Syrrans garderob känns av någon anledning så otroligt mycket smidigare. Do tell, do tell när du har fått skorna sålda, så ska jag överväga att göra samma sak själv!

 • Reply Hanna 27 april 2011 at 15:05

  Jag har sålt en del grejer på garderoben så för mig har det funkat fint 🙂

 • Reply catariina 27 april 2011 at 16:40

  Ai det var DINA skor! Jag dreglade lite när jag såg bilden. Sen blev jag arg för att jag har minifotn.

 • Reply Peppe 27 april 2011 at 16:46

  Fiat: Syrrans garderob verkar mysig tycker jag. Jag absolut återkomma med hur det går (och lägg upp lite mera grejer)

  Hanna: roligt att höra 🙂

  Catzo: vi ligger i olika fotuniversum.

 • Reply Naja 27 april 2011 at 17:27

  Åh, jag älskar att höra om andra som också har storlek stor i skostorlek.

  Har själv sålt en del där och det har fungerat ganska bra!

 • Reply E 29 april 2011 at 23:45

  Meh, är det där verkligen så jättestort? Kolla in Paris Hiltons segelbåtar istället! MVH Stl 39, på tillfälligt besök i en stad nära dig.

 • Leave a Reply