Okategoriserade

Graviditetsfrågan

17 maj 2011

Sonja bjöd mig på frukost på Sis Deli och jag beklagade mig över min trötthet.

Jag:
”Och flera kvällar i rad har jag somnat i badet och varit en hårsmån från att dö drunkningsdöden”

Sonja:
”Hah! Kanske du är gravid!”Nej, ni behöver inte ens spekulera. Jag är så långt från gravid en kvinna kan vara att jag nästan är en man. Och så kommer det att förbli.

Den hemliga vegetarianen
Om hockeyfrigiditeten

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply E 17 maj 2011 at 10:34

  Men det är ju sådär det är. Du är kvinna, du är 30 plus, du har redan ett barn. Du kommer inte kunna andas ett ord om trötthet eller illamående utan att någon drar fram graviditetskortet under de kommande åren. Tror jag.

 • Reply Anna 17 maj 2011 at 13:33

  Jepp, frågorna/skämten kommer alltid komma. Jag försökte en gång förklara att jag nog berättar ifall något sådant skulle komma upp på tapeten igen men den fungerar inte. Tipset är att alltid dricka kaffe, helst också vin och vill du verkligen klargöra så är det snapsen som gäller. Och aldrig klaga över trötthet…

 • Reply Anonym 17 maj 2011 at 14:00

  Eller så säger du att du är trött för att du söp så hårt dagen innan.

 • Reply Peppe 17 maj 2011 at 14:15

  E: fan också!

  Anna: Sonja frågade bara för att retas. Men jag antar att jag har andra mer seriösa frågor framför mig. Tack för tipsen!

  Anonym: hahaha! du är rolig.

 • Leave a Reply