Okategoriserade

Om ämnesomsättning

16 juni 2011

Malin skriver intressant om ämnesomsättning både här och här. Både i inläggen och kommentarerna finns det en hög igenkänningsfaktor. Om hur noijig man var som tonåring, om att träna (officiellt för att må bra i smyg för att bli smal och snygg, för small är alltid = snygg) om dieter och som Sara på den låsta bloggen Spetsfabriken skriver: mediat ältande om hur man SKA se ut.

Jag känner mig som den största nu levande klyschan, men säger det ändå: jag tycker att jag blev snyggare efter att ha fött barn. Eller jag känner mig åtminstone snyggare (det kan finnas en skillnad där). Snyggare och med större respekt för kroppen.

Alltså barnanskaffning enbart i Beach 2012-syfte är ingenting jag rekommenderar, men det är imponerande att märka vad kroppen klarar av och hur anpassningsbar den är.

Papper i ickepapper
Om bloggar och kommentarer

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply