Okategoriserade

Språknördstips

29 juni 2011

I detta inlägg vill jag tipsa om Hbls alldeles utmärkta serie Språkhyfs. Bland annat tuliainen som vi pratade om för en tid sedan dyker upp där.

Om flickor och pojkar
Rädd för att verka girig

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply jsylvin 29 juni 2011 at 15:08

  Och jag vill tipsa om Lördax förhoppningsvis utmärkta serie Snille med smak som handlar om språk. Några korta avsnitt där Pia Hellsten och jag talar om språket med fokus på språkets värden. Ett avsnitt handlar om mitt favoritområde fula ord, men vi talar också om fackjargong, fikonspråk, slang, språkets identitetsskapande funktion och sociala konventioner. På gott och på ont. Lyssna och njut eller förargas!

 • Reply marica 29 juni 2011 at 15:21

  ok, det där måste jag läsa.

 • Reply Peppe 29 juni 2011 at 16:26

  Jenny: roligt! det ska definitivt lyssna på. Hurra för er!

  Marica: do it!

 • Leave a Reply