Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Okategoriserade

Don’t quit ditt dagliga arbete

2 augusti 2011

Jag är en mycket trött kvinna efter att ha krängt kläder en hel dag på Sandvikstorget. Jäklar så tungt det är. För att inte göra det för lätt hade jag dessutom med Vidar som sällskap. Om vi säger så här: han var mer av en terrorist än en maskot. Jag förtjänade några tior gick via mataffären för lite basvaror och gjorde av med ungefär allt. Blöjor och ekologisk mjölk är dyrt.

Jag kan nog inte sluta mitt vanliga jobb och bara leva på loppisintäkter.

Men sällskapet var fantastistkt! Förutom Kiri och Minna höngde dessutom Soufi med oss och Hanna kom förbi, likaså Heidi och Monica och Mathias och min Stockholmsresekumpan Sonja K.

Läs Soufis blogg!
Avocadon
Kant

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Soxxy 3 augusti 2011 at 15:14

    Noo har jag glömt lägga in min muta för att bli länkad till! En länk från dig är värdefull ju! name your price Peppster 😉

  • Reply Peppe 3 augusti 2011 at 16:17

    FÖRLÅT! JAg trodde att det bara vara Kiri jag glömde länka till. Korrigerar genast.

  • Leave a Reply