Okategoriserade

Feelgood-bilden

9 augusti 2011

När jag promenerade hem efter att ha firat Sonjas födelsedag på Ysi var Helsingforskvällen mörk och varm. På Stora Robertsgatan träffade jag Sylvia, vi pratade en stund om ledarskribenter och fotboll. Sedan svängde jag in på Styrmansgatan där Magnus stod och höll upp porten till vår innergård. Det här är tredje gången jag kommer hem efter en kväll på stan och Magnus står och väntar på mig på vår gård. Det är både mycket trevligt och lite underligt. När jag frågar honom om hur kan kan veta exakt när jag kommer hem mumlar han bara nåt om manlig intiution.

Nåja, det var egentligen den här fiilisbilden jag ville visa er. Godnatt.

Humor
Trollen

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Linda 9 augusti 2011 at 22:05

  Ändå är han värsta stalkern innerst inne, och smyger efter dig i skuggorna vart du än går. Hehe.

 • Reply Nickby rapporterar 10 augusti 2011 at 10:00

  Nej, sötaste pojk. Då syftar jag främst på Vidar, men stalkermannen är nog söt han också. Den underliga sysselsättningen till trots. Micaela

 • Reply Anonym 10 augusti 2011 at 12:59

  Magnus har säkert installerat nån gps-grej på din iphone så han vet var du rör dig 😉

  Söt bild på Vidar!

  Mia

 • Reply Peppe 10 augusti 2011 at 17:51

  Linda: det var ju så han fick mig när vi blev ihop. Envishet och stalkande. FUnkar tydligen på mig.

  Micaela: fast främst Vidar.

  Mia: det frågade jag honom genast, men han vägrar erkänna nåt.

 • Leave a Reply