Okategoriserade

Ingen sparris i november

19 augusti 2011

Tidigare i veckan fick jag hem ett recensionsexemplar av Den hemliga kocken Mats-Eric Nilssons kokbok Smakernas återkomst, När maten följer årstiderna. Det är ju inget revolutionerande nytt med att man ska använda sig av råvaror enligt säsong, men den här boken klarar ändå av att vara inspirerande. Dessutom gillar jag att första kapitlet heter Ingen sparris i november.

Jga måste bli bättre på att ta bilder,

Autentisk dialog
Fråga bloggen om bananflugor

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply menvisst 19 augusti 2011 at 09:59

  Den där stod jag och klämde på härrom dagen. Tänkte köpa den till min man som älskar att laga mat. Är det ett bra köp alltså?

 • Reply Peppe 19 augusti 2011 at 10:11

  Jag har ännu inte lagat något ur den, men himla fin verkar den vara. En annan som jag tyckte mycket om är Om jag var din hemmafru. Sjukt snygg den också.

 • Reply Sebastian 19 augusti 2011 at 10:11

  Börja alltid bära med dig ett halvt kålhuvud och lyft upp det när det ska fotas.

 • Reply Tubbs 19 augusti 2011 at 12:59

  Kan Papper ordna en fotokurs åt bloggarna. Någon trevlig bloggare kan hålla en kurs så att du och jag kan delta.

  På schemat:

  Fota mat
  Fota stilleben
  Fota fötter
  Fota böcker
  Fota människor

  Det var allt.

 • Reply Peppe 19 augusti 2011 at 17:55

  Basse: höhöhö.

  Tubbs: vi planerar faktiskt en sån. Kanske med Canon. Bar förslag med andra ord.

 • Reply cruella 19 augusti 2011 at 23:00

  Då vill jag också (hellre) rekommendera Sju årstider i Majas kök av Maja Söderberg. Hemskt mycket levnadsgladare än den späkta herr Nilsson. Jag blir inte sugen på någonting av hans uppsyn! (Även om hans böcker är intressanta nog.)

 • Leave a Reply