Okategoriserade

Inför döden

7 september 2011

För inte så länge sedan konstaterade jag högt och stolt att jag aldrig blir sjuk. Mitt immunsystem är av elitklass. Nåja, i dag är jag döende i förkylningsdöden. Eftersom tidningen ska i tryck och jag verkligen vill träffa Linn spelar jag ändå hjälte och försöker ignorera mitt sjukdomstillstånd. Tar tag i det på fredag eftermiddag.

Plats för applåder och susning genom publiken.

Inbjudan
Fotografen

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Fager Dam 7 september 2011 at 12:19

    Alla är sjuka nu. Alla. *hostattack*

  • Reply Peppe 7 september 2011 at 14:42

    samma här. ALLA.

  • Reply popcorn 7 september 2011 at 20:32

    Jag är också döende i förkylningssjukan och trodde jag var den enda. Nu känner jag mig inte lika ensam men inte är jag ju glad heller att du är sjuk.

  • Leave a Reply