Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Okategoriserade

En lista på saker jag gjort i dag

15 september 2011

Huhu, en sån dag!

Steg upp. Skyndade till jobbet. Intervju med Hbl om boken (alla måste läsa söndagens tidning). Litet möte på redaktionen. Taxi till Böle och intervju med Jouren* i Radio Extrem (jag är sjuuuukt efterfrågad just i dag). Tillbaka till stan och på med den röda västen. Insamling av pengar för Röda Korset. Folk väldigt generösa, allt från bankirer till människor som använder plastpåsar som handväskor donerade några slantar eller en hel sedel. Springa, springa till dagis som stänger redan två i dag. Hem med Vidar. Svara på mail. Fotografering för Hblintervju (sa jag att jag var absurt eftertraktad i dag?). Mamma kommer på besök.Träffar Magnus på Urban A där Makia visa sin nya damkollektion. Fin. Magnus och jag drar på Söderströms höstmottagning. Jättejätteroligt! Träffade bland annat de finfina kvinnorna Maria Turtschaninoff och Minna Lindeberg. Vi talade om bloggar och böcker.

Promenerade hem där vi nu i fyra timmar resultatlöst letat efter Vidars pass (inte alls så roligt som det kanske låter). På fyra timmar letar men en hel del om man bara bor i en tvåa. Jag är lite besviken på resultatet just nu.

”Kan du fota mig så mina skor kommer med på bild?”

Hej hej från den tillfälligt populära kvinnan!

*Matte, jag bad Ted hälsa dig. Han gjorde väl det?

Goda gärningar
Hungerdagen

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Ulrika 16 september 2011 at 08:54

  Hehe, jag brukar använda plastpåse som handväska eller åtminstone gymväska.

 • Reply Natalie 16 september 2011 at 09:29

  Näe va jobbigt med passet…men det måste ju finnas någonstans där hemma. Vi har lyckast slarva bort Emilias Fpakort OCH rådgivningskort… så hon fick gå utan på 1.5 års kontrollen.

 • Reply Peppe 16 september 2011 at 11:41

  Ulrika: hahaha!

  Natalie: så jäkla störande att jag nästan grät av frustration.

 • Reply Matte 16 september 2011 at 12:33

  Tack! Hälsningen kom fram 🙂

 • Reply Kiri 16 september 2011 at 12:58

  Herregud kvinna så du är vacker! Nu låter det kanske som om jag är förvånad, men det är jag ju inte. Du är vacker. Punkt.

 • Reply Sebastian 16 september 2011 at 13:41

  Jag tycker ändå du borde ha klämt in en lunch med mig igår!

 • Reply Peppe 17 september 2011 at 09:39

  Matte: bra 🙂

  Kiri: nå själv e du!

  Basse: det borde jag. Dålig vän är jag.

 • Leave a Reply