Okategoriserade

Kvinnliga förebilder

7 oktober 2011

Jag har för mig att Linna Johansson skrivit om det här förut och nu tar Hanna Hellquist upp samma sak: det enorma förebildskravet på kvinnor.

Läs Hellquist här och Quetzala Blancos kommentar här.

Kannan
Om kokainhandlare

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Anna 7 oktober 2011 at 20:18

  Funderade precis på det idag. Borde jag skriva lyckligare? Men då skulle det ju inte vara jag, och de som läste det jag skrev skulle läsa om något annat, som dom önskar sig men som inte var jag. Så jag fortsätter som jag gör nu, sen den dagen då jag är hundra procent lycklig och lyckad så skriver jag om det.

  Men en annan sak började jag fundera på angående detta och kvinnors behov av jämförelse och förebild. Har kvinnor större behov av ledare/ledarskap än män? Hård generalisering av könen, jag vet, men tanken slog mig.

 • Reply Peppe 8 oktober 2011 at 09:03

  Otroligt intressanta frågor! De ska jag blogga om så fort jag fått den här dagen överstökad.

 • Reply minna lindeb 8 oktober 2011 at 16:02

  Sanna Lundell skriver också i Aftonbladets krönika om damerna. Håller nog med Sanna om att den mer skrämmande av damerna är hon som ler som en barbie och vill kallas Blondinbella.

 • Reply Peppe 8 oktober 2011 at 16:20

  Tack Minna för tipset! Ska genast läsa den. Och visst är det fint med människor som vågar visa att de bara är människor och inte ofelbara supervarelser?

 • Leave a Reply