Okategoriserade

Jag har återvänt

28 oktober 2011

Imorse gjorde VR tågresan norrut lite mer tidsdryg än vad de lovar och Blue1 landade i samma anda 40 minuter senare än utlovat. Nu är jag hemma. Ifall någon saknat mig kan ni kolla på Boktid (ungefär 7 och 35 in) där jag svamlar om moderskapet och min bok och att man själv bestämma över sitt föräldraskap.

Kuriosa: jag sparkade av mig skorna för att inte vara en gigantisk amasonkvinna i jämförlse med reporten.

Pelagomannen del 2
Om att muta bloggare

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Hanna 28 oktober 2011 at 21:04

    Jag har ju inte träffat dig på riktigt så det var kul att se rörlig bild på dig. Ser fram emot att träffa dig i verkligheten på bloggresan snart!

  • Reply Peppe 28 oktober 2011 at 21:52

    Ja! Det kommer att bli så himla roligt med bloggresa! Hurra!

  • Leave a Reply