Okategoriserade

Ännu om kroppen

30 november 2011

Esmes mamma skriver mycket klokt om kroppen efter barn.

Utvecklingssamtalet
Förlossningen

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Lillen 30 november 2011 at 12:46

  Visst, men sen får ju alla göra som de själv tycker. om man vill förbättra sina tuttar, so go ahead säger jag.

 • Reply Peppe 30 november 2011 at 13:02

  Håller helt med dig. Vill man fixa tuttar,s minka sig, få håret klippt eller raka benen ska man få göra det.

 • Reply Lillen 30 november 2011 at 13:05

  yes, då var vi överens!
  men tycker det är lite konstigt att man skall bedöma ngn som har fixat till tuttarna så där grymt. jag menar, det är väl vars och ens sak. och sen behöver det ju inte alltid vara dubbel D ens…

 • Reply Peppe 30 november 2011 at 13:13

  du har rätt igen. Jag fastnade mest vid stycket:

  Sen är det sannolikt lättare för mig att nöja mig med den bekräftande blicken hos någon som älskar mig, för att det inte finns andra jag behöver behaga med min kropp. Jag lever inte på att visa upp mig på daglig basis, och är grymt glad över det. Det är faktiskt bättre att tjäna sina pengar genom att prestera med intellektet – i alla fall om man nånstans ska lära sig att stå ut med sina egna begränsningar.

 • Reply Esmes mamma 30 november 2011 at 14:45

  Men, ser ni inget samband mellan att ha ett yrke där man dagligen lägger ut helkroppsbilder på sig själv som bedöms och kommenteras av tusentals främmande människor, och behovet av att operera en redan supersnygg kropp för att göra den ännu mer tilltalande? Och är det att "bedöma någon sådär grymt" att reflektera över det sambandet? Det tycker inte jag. Och sen slutade ju Englas bröstoperation ärligt talat vara hennes ensak i samma stund hon började blogga om det. Att hon däremot gör exakt vad hon vill oavsett vad jag eller någon annan tycker, är väl självklart. Alla gör vad dom vill inom ramarna för det som är lagligt.

 • Reply Peppe 1 december 2011 at 09:55

  Sorry för sent svar, måste tänka över vad jag tycker. Jag tycker att det är bra att Engle skriver om sina bröst om hon vill tala om det. och att det är bra att diskutera skönhetsoperationer. Åtminstone jag är nu tvungen att tänka på vad jag egentligen tycker och varför.

 • Leave a Reply