Okategoriserade

Ogiltigförklarad löpning

30 november 2011

Ni vet det där om att om ett träd faller i skogen och ingen är där och hör ljudet?

Under kvällens joggingtur, jag befann mig i djupaste Skatudden, märkte jag att jag glömt att klicka igång Runkeeper. Således räknades naturligtvis inte löpturen. Jag fortsatte ändå springa runt Kronohagen och förbannade mig själv min slarvighet.

Dagens bästa
Utvecklingssamtalet

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Mr Surename Here 30 november 2011 at 17:14

  tror jag utnämde dig till guvernör för alla bloggare i världen idag. Bara så du vet, om folk börjar buga för dig på gatan eller nå sånt. mer om det på minimalstreetart.com =)

 • Reply Nålen 30 november 2011 at 18:59

  Ååh så störande! Runkeeper har också den ovanan att den ibland tappar bort mig på min länk och sträckan blir förkortad. Det är inte heller roligt när statistik och rena siffror är en betydande motivator.

 • Reply Peppe 1 december 2011 at 10:10

  Mr Surename Here: hahaha! tack för den. Jag skrattade högt.

  Nålen: det är ÄNNU fräckare att göra rutten kortare än verkligheten. Räkna till 500 meter efter varje länk bara för att vara på den säkra sidan.

 • Leave a Reply