Okategoriserade

Julklappspaketeringen

18 december 2011

Den här tiden på året påminns jag alltid om hur mycket jag avskyr att paketera julklappar. Jag har varken tålamod eller the skills för att göra det fint och när jag överräcker klapparna får jag alltid en medlidande blick och ett:
”Har du packat dem själv?”

På så sätt är jag lite misslyckad.

De spontana julklappstipsen
Aktiviteter 2011

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Östermyran 18 december 2011 at 19:21

  Så det finns nån annan mänska i världen som också är skit på det. Jag lyckas med kanske en av tio, alltså så att det inte ser helt asigt ut. Resten ser ut som en femåring med ögonbindel skulle ha varit framme.

  Min mamma hälsade på och bytte paket med oss. Jag hade snabbt krafsat på med kulspetspenna vilket paket var åt vem. Hon hade broderat våra namn i skrivstil på lappar av vitt lintyg.
  Japp, jag kände mig som en loser.

 • Reply Peppe 18 december 2011 at 19:33

  jag är SÅ där med dig. fast du är garanterat bra på andra saker (att göra suveräna spotify-listor som ett exempel)

 • Reply Hannasvirrvarr 18 december 2011 at 20:11

  Man får paketera hur fult som helst. Det viktiga är att man använder återanvänt material! 😉

  http://hannasvirrvarr.blogspot.com/2011/12/ateranvand-nar-du-paketerar.html

 • Reply Cat 18 december 2011 at 21:32

  Känner igen mig där! 🙂

 • Reply Bondhustrun 18 december 2011 at 22:04

  Jag är också kass! Ett år skulle jag göra mig märkvärdig och hade köpt lacksigill. Det blev som en hård röd blobb på snöret. Och min kära kompis som fick paketet skrattade rått. Efter det undviker jag lackgrejerna. Men paketen är ju fula ändå. Oavsett.

 • Reply Lisa 19 december 2011 at 09:59

  Skönt att höra att det finns flera som jag! Det finns knappt nåt som
  är värre än att packa in julklappar.
  I år har jag slagit in alla mina i tapetpapper …..

 • Reply inkku 19 december 2011 at 10:07

  Övning ger färdighet! Min bror, jobbade som julklappspaketerare på Stockmann i sin ungdom och efter det är han helt super på att paktera. Man måste ju bli bra om man paketerar 8 timmar om dagen i en månad.

  Ungefär som att: kommentaren har inget med inlägget att göra men tangerar dess tema.

 • Reply Peppe 19 december 2011 at 15:36

  Tack för att ni visar mig att jag inte är ensam om det här grava handikappet!

 • Reply Anonym 19 december 2011 at 18:59

  Du får väl komma på utbildning till mej. H. Britten. Första övningen blir plastos jollymopo utan låda.

 • Leave a Reply