Okategoriserade

Wear sunscreen

30 december 2011

Under de senaste åren har jag dessutom funderat en del på hudcancer och att det inte är så snyggt att ha en hy som i konsistens och utseende påminner om bränd bacon.

Det här är ingen produktplaceringsblogg och jag brukar undvika att blogga om sånt som kan uppfattas som mutor eller produkter som jag själv inte är övertygad om. Precis innan vi åkte iväg mot Bangkok fick jag de här Dermalogicakrämerna på posten och de visade sig vara jäkligt bra. Så detta är mitt solkrämtips: Dermalogica.

Herregud så jag kämpade med den här bilden.

Drakens år
Bästa grejen

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Melli 30 december 2011 at 23:39

    Bra, mycket bra! Jag tror också man ska vara försiktig med solen.Likväl bränner jag mig varje vår..
    Ljusa små barn är i farozonen.Det har jag fått erfara med mina blondin.Har Vidar solkräm för barn?

  • Leave a Reply