Okategoriserade

Kognitiv terapi

23 januari 2012

Jag försöker se det oerhört långsamma modemet som kognitiv terapi. För en av världens mest otåliga människor är det antagligen hälsosamt att få utsättas för lite mindfullness och vänta en kvart innan något så enkelt som Twitter öppnar sig.  
För övrigt har jag slut på böcker, men hittade Game of Thrones (ett år efter alla andra) på Magnus dator och är nu helt beroende. Otippat att jag skulle falla för Sagan om Ringen goes Gladiator goes Dallas, men det gjorde jag. Rekommenderar.
Magnus övar på att äta kryddstarka maträtter som Paneng och jag fnissar åt magnituden av svett och hans sensuella, uppsvullna röda läppar. Chili passa tydligen inte alla.
Jag drömmer mardrömmar om att jag läser kommentarerna på Alfammamman och det är riktigt vidriga saker som anonyma personer skrivit. Betyder detta att jag inte är så avslappnat cool när det kommer till stollar på internet?
För övrigt lever vi de sista dagarna här på ön. Jag vill inte påstå att jag saknar snön och mörkret, men det ska bli skönt att sova i egen säng.
Lilla Onsdag
Familjen på bloggen

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Natalie 23 januari 2012 at 08:58

  Borta bra men hemma bäst, eller? Själv längtar jag alltid bort men det är så skönt att få komma hem, trots tex mörker och slask. Välkomna hem

 • Reply smilla.ratata.fi 23 januari 2012 at 09:19

  Välkomna tillbaka. Dessutom till ett litet bättre land som röstat Haavisto till andra omgång. Det är keikkor och grejer!

 • Reply tommix 23 januari 2012 at 10:19

  Med andra ord, "Winter is coming!" (för er). 🙂

  Ang. dålig bandbredd, kör Opera med turbofunktionen påslagen, då går det snabbare att surfa. Slå även av plugins och lägg in en Adblock, för ännu mera speed.

 • Reply minnna lindeb 23 januari 2012 at 10:48

  Idag kääns himlen verkligen högre och luften lättare att andas pga Pekkas härliga jytky. Tänk vilken fantastisk fredsförmedlare han sku vara med sitt diplomatiska, sakliga och kunniga sätt! Och Peppe du borde göra en jytky på Alfamamma bloggen. Vet du, gör hur fan ni vill med er barnuppfostran men börja med att älska era ungar till vettet så de inte behöver köra upp pekfingret i facet på andra då de blir vuxnana. ( Uttryck för vuxna i vår familj) Puss och kram och hali allt fan vad jag är glad över jytkyn!!!

 • Reply smulan 23 januari 2012 at 14:03

  Haha tommix 😀 Välkomna hem, det kan vara att du måste börja skida runt Brunnsparken under de kommande veckorna.

 • Reply Fager Dam 23 januari 2012 at 15:44

  Underbara Clara har bloggat så bra om kommentartrollen:
  http://www.underbaraclaras.com/clara-ryter-ifran/till-dem-som-det-beror/

  Det är mänskligt att ta åt sig. Hur elakingarna som skriver sånt tänker, det vill jag inte veta.

 • Reply M 23 januari 2012 at 17:57

  Inte olagligt laddade Game of Thrones, hoppas jag. 🙂

 • Reply Anonym 23 januari 2012 at 19:58

  Det lönar sig att läsa böckerna som Game of Thrones är baserade på 🙂

 • Reply Peppe 24 januari 2012 at 03:39

  Natalie: tack! det kommer att vara mysigt med snö i åtminstone två timmar.

  Smilla: JA! Fan vad bra jobbat där.

  Tommix: Tack, hjälpte avsevärt! du är jäkla bra.

  Minna L: håller med! hurra för Haavisto! Och så sant så länge man älskar och känner sig älskad är man snäll.

  smuli: oj nej! jag har ints skidat sedan 1980-talet.

  Fager Dam: tack! som vanligt levererar Clara (och du).

  M: aldrig i livet!

  Anonym: tack! det ska jag absolut göra. På tiden att jag förkovrar mig i lite fantasy.

 • Leave a Reply