Okategoriserade

Morgonspring i dag och i går

29 januari 2012

Om man med i går menar för en vecka sedan. Runt 40 grader kallare i dag, men det gick bra ändå och jag inbillar mig att lite motion gör underverk för jetlaggen (och de senaste dagarnas chipskonsumtion)

Ärtholmsrutten.

Paradisörutten.

Frostlöpning
Om Twitter

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Minna 29 januari 2012 at 12:09

  Extremt snygga bilder!

 • Reply Peppe 29 januari 2012 at 12:13

  Tack! all cred ska nog ges åt Instagram. Jag tyckte bara på telefonens kamerasymbol.

 • Reply Jennifer 29 januari 2012 at 19:12

  Hej Peppe! Jag lade upp ett litet initiativ till bloggträff på min blogg (jennifer.ratata.fi). Jag tänker mig Helsingfors i mitten av februari. Men alla får vara med och bestämma var och när och hur. Kom med och sprid gärna ordet!

 • Reply Att vara någons fru 29 januari 2012 at 19:54

  Fi fan. Jag dör avundsjukedöden (inte för joggandet, nej nej, men för utsikten).

 • Leave a Reply