Okategoriserade

De tio budorden

19 februari 2012

I går såg vi De tio budorden på Lilla Teatern och eftersom vi skulle ta ett glas vin med André efter föreställningen var jag livrädd för att den inte skulle vara rolig och att jag skulle sitta med flackande blick och ljuga nåt om att jag VISST gillade showen. Haha, liksom.

Nå, som tur var skrattade jag mig igenom budorden, vred mig av skratt åt Andrés djupa hat för kattmatsreklamer, Jörn Donner och lådan, varför Halloween är en vidrig helg, hur svårt det vara att växa upp på 70- 0ch 80-talen och en massa annat.

Gårdagens outfit
Tunga ämnen på bloggbrunch

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Carita Liljendahl 19 februari 2012 at 13:07

  Hahaa… om den inte hade varit kul tror jag nog att du hade kunnat säga det åt André. Han hade trott att det var ett av DINA skämt 😀

 • Reply tommix 19 februari 2012 at 13:18

  Helt sjukt bra, jag ska gå å se den igen! (Jag är inte på något sätt partisk när jag säger det)

 • Reply Peppe 19 februari 2012 at 13:52

  Carita: hehehe, det har du rätt i.

  Tommix: jag kanske joinar!

 • Leave a Reply