Okategoriserade

Napoleon Bonaparte

28 februari 2012

I morse hade jag så bråttom att jag var tvungen att offra den ena handsken. Eller jag hann inte leta efter den. Således gick jag omkring med bara en hanskprydd hand och den andra, likt Napoleon, instucken i min jacka. Väldigt opraktiskt att vara en fransk kejsare.

Fråga Tommix
Kommentarer och Lego

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Anonym 28 februari 2012 at 20:49

  Hej Peppe, hur gör jag om jag från min mobil vill kunna läsa din blogg som den ser ut på nätet och inte som mobil version? Hittils har det fungerat hur bra som helst, men nu mittiallt hoppar den automatiskt till den mobila versionen. Och den mobila versionen är inte alls bra, varje gång jag rör med fingret på skärmen för att scrolla neråt bestämmer den sej för att öppna inlägget… Funkar alltså inte alls. Jag hittade inget annat sätt att fråga dej än såhär via en kommentar.

 • Reply Linn 28 februari 2012 at 21:27

  Peppe, det är gölligt att du liknar dig vid Napoleon, men har du hört talas om Erik Saade och Handsken?

 • Reply Ilona 28 februari 2012 at 21:28

  Hej Peppe,

  Jag har samma tankar som anonym ovan. Sku vara ljuvLigt om det funkade som förr. Snälla?

 • Reply Maggie - en rå bohem 28 februari 2012 at 21:42

  Haha, funny! 😀 (eller inte så kul att du hade så sjukt bråttomt, men sättet du beskrev det på förstås ;))

 • Reply uppochhoppa 28 februari 2012 at 22:54

  Dessutom tycker jag handskar är orimligt dyra. Så lite tyg liksom, och så 450 spänn!

  (men näe, måste du ha spamfilter, det blir så jobbigt att kommentera ju!)

 • Reply Peppe 1 mars 2012 at 08:52

  berätta om Erik Saade och handsken!

  Och tog bort spamfiltret.

 • Leave a Reply