Okategoriserade

Sociala medier på radio

29 februari 2012

Och om man vill lyssna på vad jag sade angående sociala medier i Slaget efter tolv på Vega är det bara att klicka här.

Sport och design
Lägenhet sökes

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Ida 29 februari 2012 at 17:06

  Hej! Skulle du kunna skriva ett inlägg om böcker du rekommenderar, det kan vara både skönlitteratur och andra böcker. Du har säkert gjort det tidigare någon gång, men det tål att upprepas och kanske du även har nya tips!

 • Reply Anonym 29 februari 2012 at 22:35

  Hej Peppe!

  Jag råkade höra slaget efter tolv o måst bara säga att din sista mening i programmet blev o eka i mitt huvud, tycker det var så fint sagt!! Så f.r.om nu skall jag försöka kommentera mera aktivt, spec dom som inte har många kommentarer 🙂

  Keep it up!

  elsa

 • Reply Peppe 1 mars 2012 at 09:29

  Ida: ja gärna! gör det så fort jag bara hinner

  Elsa. Tack för den här fina kommenteren!

 • Leave a Reply