Okategoriserade

Göra slut-brevet

8 mars 2012

Tog en öl på Ysi med min före detta kollega Fredrik. Fredrik lärde mig ett inte så aktuellt, men nyttigt tips.

När man gör slut med någon ska man alltid skriva ett brev till sig själv med vad man känner och orsakerna till att man gör slut. När man sedan blir sugen på ett passionerat återförenande ska man ta fram brevet och läsa det. Vanligtvis förändras relationer nämligen inte så mycket och två veckor efter att ha blivit ihop med sitt ex befinner man sig vanligtvis i samma situation som ledde till att man gjorde slut.

Hunden i fönstret
KONY

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Anna 9 mars 2012 at 00:06

  Är sen i vändningarna här nu. Är medveten om det. Men du skrev ju om din svacka angående ditt engagemang för jämställdheten och så här den 8 mars så kan man väl summa sumarum konstatera att det går så långsamt att bryta ner patriarkatet. Inte konstigt alls att engagemanget tryter. Däremot måste det absolut återkomma.

 • Reply Peppe 9 mars 2012 at 10:37

  jag ska vila lite i helgen och sedan göra en makalös comeback av engagemang!

 • Reply Anna 9 mars 2012 at 10:59

  Fint!!

 • Reply Christina 9 mars 2012 at 17:04

  Haha, om du har sett How I met your mother-serien så gör ju både ted och Barney så, skriver "göra slut-brev". Okej, Barneys enda brev är väl kanske inte så mycket till brev, men Ted verkar ju ta allvarligt på det. Och visst fungerar det säkert..

 • Reply Peppe 9 mars 2012 at 22:18

  Christina: jag ÄSKAR HIMWM! Och nu när du säger det inser jag att samma brev finns där.

 • Leave a Reply