Okategoriserade

Hur hinner de?

29 mars 2012

Sedan träffade jag Karin som tog fina bilder från Marimekkos höstvisning i Tull- och packhuset. Trånade lite diskret efter Mika Ihamuotila och kläderna. När vi sedan promenerade hemåt längs med Esplanaden var det vår och Paris i luften.

Någonstans på vägen hem sprang jag jag först på Smilla och sedan Krista och till slut Johanna som gick hem med mig via thairestaurangen på Nylandsgatan. Och medan vi tillsammans med Magnus planerade framtida projekt kunde jag inte sluta undra hur folk hinner med allt de gör.

Kavaku
Rättviseförmedlingen

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply smilla.ratata.fi 30 mars 2012 at 06:42

    Du hade för övrigt sjukt fina och färgglada kläder när vi sågs igår. Hemskt trevligt!

  • Reply Peppe 30 mars 2012 at 09:00

    tack! och right back at ya.

  • Leave a Reply