Okategoriserade

Att svara på kommentarer

30 mars 2012

Hörni, det känns som om jag ständigt ligger lite efter i att svara på kommentarer (och mail). Jag läser och blir glad och funderar och så minns jag inte riktigt vilket inlägg som jag borde svara på och blir stressad. Det finns så många lösa trådar och projekt i mitt liv just nu och jag känner mig ganska trött. Mycket snart gör jag en comeback. men sluta inte kommentera, det är så himla roligt att läsa!

Men angående frågan om de där barfota springskorna så använder jag dem väldigt sällan i stan. I Thailand sprang jag med dem på strand och i skog och i somras på sandvägar, men om du bara springer på asfalt så behöver du nog inte investera i såna. Obs, jag är inget proffs, jag springer bara.

Och JA, det var Strindbergs badrum. Grattis till alla som gissade rätt!

Dagens hund i fönstret
Kavaku

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Fager Dam 30 mars 2012 at 11:11

  No worries. Vi förstår att du är en upptagen kvinna.

 • Reply Maggie 30 mars 2012 at 12:15

  Ingen fara 🙂 Med en såhär stor blogg och sådär många projket som du verkar ha på g tror jag att de flesta läsare fattar att du inte kan svara på PRECIS alla kommentarer. Bara du fortsätter blogg så 🙂

 • Reply Lurkeslurk 30 mars 2012 at 14:05

  En bisig kvinna, helt förståeligt:-)

  (Men tack ändå för att du skrev det här, för jag har känt mig lite orolig att du tyckte att det var en så weird idé att du inte ens vill ta ställning…)

 • Reply Peppe 31 mars 2012 at 11:46

  Tack för att ni förstår.

 • Leave a Reply