Okategoriserade

Badrocken

10 april 2012

För någon vecka sedan rusade jag över Tuppens Torg (här brukar vi skoja till det och säga The Cock’s Plaza) för att träffa Basse. Jag knöt ihop min vispgrötsfärgade Weekdaykappa i farten och Basse konstaterade att det såg ut som om jag klätt mig i en badrock. Jag kan inte släppa tanken på att jag går på stan i en badrock.

Jag fnissar ibland då jag klär mig i min badrockskappa.Kuriosa: Karin har tagit den här bilde. En gång refererade en farbror till en kille som jobbade som fotograf-fotograf liksom i motsats till Karin som ju bara är en ”fotograf”. Vi skrattar fortfarande åt det ibland. 

Tipsa Lottan
Påskgräset

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply cruella 10 april 2012 at 13:30

  Klappgröt säger vi där jag kommer ifrån och jag bjöd min ena tonåring på just detsamma häromveckan. Gjord på lingon och med gräddmjölk.

  Nu blev jag sugen.

 • Reply Peppe 10 april 2012 at 13:31

  Intressant! Varifrån kommer du (söder om söder?). Magnus blev också väldigt sugen.

 • Reply Anonym 10 april 2012 at 13:37

  eller rymt från Kvinnis;)Lissu

 • Reply cruella 10 april 2012 at 13:44

  Jag är lantis från Jämtland men bor i Stockholm sedan många år. Seså, igång med vispen nu! (Måste ha varit jobbigt att handslå gröten till rätt konsistens förr.)

 • Reply lottan 10 april 2012 at 13:46

  Hej.
  Jag undrar om man kunde få lite tips på fina ställen i Helsingfors. Ska på långdejt en hel helg i Helsingfors och vill verkligen visa staden (och vårt land) från sin bästa sida men jag är usel på Helsingfors. Jag funderar: var ska man promenera? var ska man köpa take away kaffe? Var ska man gå på café? Var ska man äta? Var ska man dricka drinkar? Vad får man inte missa som är helt galet fint? 🙂

 • Reply Ät lingon! 12 april 2012 at 16:00

  HA ha, förlossnings looken!

 • Leave a Reply