Okategoriserade

Jeansen

2 maj 2012

Jag är klädd i ett par Wrangles-jeans som gled på mig utan minsta problem före jul då jag fick dem. Funderade till och med på en storlek mindre. I dag var jag tvungen att ligga på sängen i en mycket förnedrande ställning för att kunna knäppa dem. Vågar inte gå på toa med risk för att inte kunna stänga byxorna efteråt.

Måste bero på att jag gjort plankan och fått gigantiska mag- och ryggmuskler.

Hjälp Jenni
Hej farbror!

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply maja_e 2 maj 2012 at 09:44

  Ja så måste det vara…du får passa dig för att ta i oxå knappen kanske ryker då

 • Reply Lisa 2 maj 2012 at 10:14

  På med mysbrallorna igen!

 • Reply Peppe 2 maj 2012 at 11:03

  Maja: ska dra ner på tränandet-

  Lisa: yes mam!

 • Reply Sara 2 maj 2012 at 12:31

  Oh? Visste att det var en bta idé att inte göra plankan! 😀

 • Reply Charlotte 2 maj 2012 at 14:07

  Det finns så många anledningar till varför jag inte tränar. 🙂

 • Reply Jenni 2 maj 2012 at 18:11

  Hej Peppe!
  Snart ska vi ut och resa med en hel droska med barn…skitnervöst. Nu skulle jag bli så glad om du vill dela med dig av dina allra bästa knep, gärna allt vad du kommer på med temat. Jag faller lätt i "bra att ha med" fällan, ändå avskyr jag att ha med halva hushållet i väskorna (eftersom det mesta man släpar med sig, ändå förblir oanvänt) Så vad tycker du att man absolut ska ta med på vanlig charter/lämna hemma? Tacksam för ditt svar, kram

 • Reply Peppe 2 maj 2012 at 21:42

  Charlotte: du är en klok kvinna.

  jenni: du ska få ett eget inlägg.

 • Leave a Reply