Okategoriserade

Övergreppet

31 maj 2012

Lunchade med Friman i dag och begick ett övergrepp på hennes telefon. Mitt i ett samtal om hat på internet sträcker jag mig över bordet, tar Frimans telefon och suger ner podcasten Medierna i P1 som handlar om män som hatar kvinnor. OCH INTE NOG MED DETTA! Jag smyger också in ett avsnitt av Värvet. Det där Margret Altadottir, chefredaktör för Nöjesguiden i Sverige, berättar om sitt jobb och sin syn på våldtäkts- och dödshot.

Så här i efterhand känns det som om jag kränkte Frimans integritet. Eller åtminstone hennes telefons integritet.

Två saker
Crystal Clears

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Anonym 31 maj 2012 at 20:47

  Jag har lyssnat på alla avsnitt av värvet och tyckt väldigt mycket om dem, med undantag för just atladottir och betnér som jag inte kände att hade så mycket att komma med. thomsgård och appelqvist däremot, wouw! /anna

 • Reply Peppe 31 maj 2012 at 21:05

  intressant! jag tänkte nämligen helt skippa Altadottir, men blev mycket positivt överraskad av hennes prat. Hittills har jag gillat alla (vissa sjukt bra som de du nämnde, andra bara ok) förutom den senaste med Peter Magnusson som bara verkade dryg och lite dum.

 • Reply Anna 31 maj 2012 at 22:48

  Det är lugnt pga att jag inte har själn i telefonen (och min telefon är helt själlös).

  (Men alltså, nu precis när jag skrev det här, PEP TELEFONEN TILL helt omotiverat???)

 • Reply Situationsdiktaren 31 maj 2012 at 22:54

  Det var väl inte så omotiverat om den blivit kränkt.

 • Reply Anonym 28 maj 2013 at 14:57

  karen millen dresses uk Before the painting, the silk scarf material should be fixed on the working station. sac longchamp pliage

 • Leave a Reply