Okategoriserade

Hemma!

18 oktober 2012

Fin dag i Vasa. Träffade bland annat Linn (se bilden längst ner). Sjukt bra typ, den där Linn. Vi talade som vanligt mycket om olika strategier för att få den Jungska familjen att flytta till södra Finland.

När jag skulle ta flyget hem påmindes jag om att Vasa flygfält har världens mest rigorösa säkerhetskontroller. Det är svårare att lämna Vasa med flyg än att som inföding lämna Pyongyang. Som tur är jobbar också den trevligaste säkerhetspersonalen på den här flygplatsen så medan jag blev kroppsvisiterad och tömde min väska på ett bord passade jag på att småprata lite med personalen. Jag rekommendera bland annat Kajs senaste bok och ett läppstift från Mschic.

Nu är jag hemma och leker katt med Vidar. Synd att det ska vara så svårt att använda benämningen på en liten gnagare utan att det ska kännas lite snuskigt.

En dag som
Goda nyheter från VR

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply wonderland 19 oktober 2012 at 08:28

  Oj så jag gillar din jacka. Very nice.

 • Reply Eva 19 oktober 2012 at 13:06

  Som vasabo numera bosatt i Hfors slås jag av en insikt när jag ser på de två bilderna. Vasa ser otroligt folktomt ut, man skulle inte tro att era outfitbilder är tagna på en av de mest centrala och livligaste platserna i staden. Vilken frid i jämförelse med huvudstadens myrstack.

  Angående den lilla gnagaren så skrattade jag lite för mig själv då jag inte direkt fattade vad du menade. Liksom typ vadå, sork? BÄVER? 😀

  Ha en fin dag!

 • Reply Peppe 19 oktober 2012 at 15:38

  Wonderland: tack!

  Eva: haha! MUS!

  Och ja, det var en lugn torsdag i Vasa centrum.

 • Reply Minna 19 oktober 2012 at 20:29

  Tack för upplysande och intressant föreläsning! 🙂

 • Reply Peppe 19 oktober 2012 at 22:05

  Minna: Tack för att du kom och lyssnade!

 • Leave a Reply